خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه ! "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم" #سَردارِ_مَن❤ من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
برای پرداخت هم تو عکس بالا اونجا ک نوشته پرداخت وجه اونجا پولتو واریز میکنی
هر سهمی ک خواستی تو قسمت سرچ اسمشو میزنی پیداش میکنی
اندازه ی پولت خرید میزنی
خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه ! "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم" #سَردارِ_مَن❤ من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱
ببخشید میشه توضیح بدی چجوری پولو حساب کنم که بدونم چقد میگیره آخه قیمت هش یجوریه باید چجوری جمع ببند ...
ببین عزیزم
مثلا تو این سهمو انتخاب میکنی میخوای با پونصد بخری مثلا
رو شکلک ماشین حساب ضربه بزن با هر چقد میخوای بخری قیمتو وارد کن,خودش تعداد سهمو برات حساب میکنه
برای اینکه روی چ عددی هم بخری بستگی ب حرکت سهم داره
من معمولا اولین عدد رو میزنم
اگه توافق نامه رو بزنم و پول تو حساب باشه خودش حتما عرضه اولیه برام میگیره؟؟
معمولا خودش خرید رو براتون انجام میده
مگه اینکه هسته هنگ باشه
بهتره خودتون آخر وقت یه چک بکنید ببینید خریده یا نه
خانم دیر اومدی یک سال پیش اومده بودی سودی جمع میکردی الان دنبال سود هستی تو این آشفتگی بازار هفته ای پنج روز بازه سه روزش منفی است باز میگن چرا ملت مشکل اقتصادی دارند با این هوش اقتصادی سرنوشتمان همینه