2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار مرده مگه گلم به این راضی شدی

عکس بالاشو ندیدی؟

دنبال پسرای ک و ن ی و دو  ج ن س ه ها میره

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

ببین عزیزم من شوهرم دوسم داذه هر چی بخوام واسم فراهم میکنه دست و داباز خرج کن دعوا هم مبکنیم اما اخرش همیشه اون به گوه خوردن میوفته مثلا مانتو ۳ ۴ تا رو با هم برام میخره کفش همینطور .فقط عیباییم داره نمیزاره اینستا نصب کنم .و بارها چتاشو دیدم تو چت گرام و میگه واسه بی حوصلگیه و همش مسخره بازیه .میدونم توجیه خوبی نیست .اما انقد جنگیدم خستم .حتی گوشیشو از وسط نصف کردم .الان چک میکنم گوشیشو هر کی و ببینم پیام داده میگم به شوهرم پیام نده همه رو دک کردم دقتی خودشو نمیتونم سر عقل بیارم 

عزیزم اگر در حد چت هستش باید قبول کنیم گسترش فضای مجازی کم کم این چیزا رو عادی جلوه میده بنظرم رابطه ی مجازی رو جدی نگیر اونها مجازی ان اما شما واقعی فقط محبت کن

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
کاش شوهر منم با زن ها بهم خیانت میکرد. دردش کمتر بود

مگه دردش چیه؟

از رابطه با مردها بیشتر لذت میبره؟

زیر بار رفت؟

💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜
عزیزم اگر در حد چت هستش باید قبول کنیم گسترش فضای مجازی کم کم این چیزا رو عادی جلوه میده بنظرم رابطه ...

اره من انقد غصه خوردم نابود شدم الان دیگه واسم مهم نیست.هر چی ببینم کسی پیام داده میگم پیان نده 

مگه دردش چیه؟ از رابطه با مردها بیشتر لذت میبره؟ زیر بار رفت؟

زیر بار که نمیره حروم زاده

میگه این فانتزیمه.

منم گفتم تو برو واسه خودت منم واسه خودم.

سه ساله همین بساط رو داریم.

خسته شدم دیگه.

بخاطر بچه هام نمیتونم طلاق بگیرم

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
زیر بار که نمیره حروم زاده میگه این فانتزیمه. منم گفتم تو برو واسه خودت منم واسه خودم. سه ساله هم ...

یعنی سه ساله فهمیدی با مردها رابطه داره؟

باهمم نزدیکی دارین؟

💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜
یعنی سه ساله فهمیدی با مردها رابطه داره؟ باهمم نزدیکی دارین؟

رابطش در حد چت هست.

آره.

فرستادمش مشاوره و روانشناس فکر کردم آدم شده

چند روزه دوباره بهش شک کردم

امروز تلگرامشو هک کردم دیدم بله

رابطش در حد چت هست. آره. فرستادمش مشاوره و روانشناس فکر کردم آدم شده چند روزه دوباره بهش شک کردم ...

اخی😔😔😔