2777
2789
عزيزمممم منم سال ٩٦ توي سونوم نوشته بودتوي سرش كيسته يك طرفه رودش اكوژن هست كليه هاش تشكيل نشده&nbs ...

واقعا .ممنون .کاشکی به مامانا نمیگفتن .حالا ما تا یه ماه استرس داشته باشیم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ان تی گفتن ریسک سندروم تا سلفری بدم تا جوابش بیاد اوه ...حالا تا ماه دیگه صبر کنم تا ببینم این کی ...

خب چجوریه شکمی یا واژینال 

تو 11 هفته نشون میده؟ 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
واقعا .ممنون .کاشکی به مامانا نمیگفتن .حالا ما تا یه ماه استرس داشته باشیم .

اره دقيقا 

درك ميكنم 

واقعا ادم انگيزشو از دس ميده 

ولي به چيزاي خوب فكر كن 

شك نكن چيز مهمي نيست 

و خودتودرگيرش نكن 

اره دقيقا  درك ميكنم  واقعا ادم انگيزشو از دس ميده  ولي به چيزاي خوب فكر كن  ...

من گفتم میرم ان تی تا بگه احتمال داره چی هست میرم خرید .که مجبور شدم سلفری بدم یه ماه منتظر آزمایش بعد بهم گفتن حالا آنومالی بده بعد برو خرید .اینم از آنومالی که ...

شکمی از تیغه بینی و آزمایش ان تی تو دوازده هفتگی برا سندروم  الان که من ۱۸ هفتمه آنومالی دادم& ...

ینی چی از تیغه بینی

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
ینی چی از تیغه بینی

تو سونو ۱۲ هفتگی یا ۱۳ هفتگی که برای سونو ان تی میریم .با توجه به اندازه تیغه بینی و جواب آزمایش یه سری مشکلات میفهمن .شما باردارین چند هفته هستین ؟

تو سونو ۱۲ هفتگی یا ۱۳ هفتگی که برای سونو ان تی میریم .با توجه به اندازه تیغه بینی و جواب آزمایش یه ...

8 هفته دکتر برا 11 هفته سونو ان تی  نوشته. جنسیتش معلوم میشه تو ان تی؟ 

8 هفته دکتر برا 11 هفته سونو ان تی  نوشته. جنسیتش معلوم میشه تو ان تی؟

نگاه بزار ۱۲ هفته و دو روز برو .بستگی داره من با یه نفر رفته بودم اون ۱۲ هفته دو روزش بود بهش گفت جنسیت .من ۱۱ هفته دو روز گفت زود اومدی مشخص نمیشه

نگاه بزار ۱۲ هفته و دو روز برو .بستگی داره من با یه نفر رفته بودم اون ۱۲ هفته دو روزش بود بهش گفت جن ...

عه خوب شد گفتی همون 12 میرم