2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببين عزيزمممم كيست رو اغلب بچه ها دارن و اندازه هاش متفاوته  بعضي ها يك طرفس بعضيا هم دو طرفه ...

دوست دارم ولی اینقده سر سلفری و ان تی اذیت شدم که نگو 

عزیزم حال الانتو درک میکنم اصلا نگران نباش ماه بعد که بری سونو رفع میشه منم یک ماه یه چشم اشک بود یه چشمم خون خیلی حالم داغون بود کلی سرچ کردمو از چندتا دکترم پرسیدم اونا میگفتن رفع میشه اما دلم اروم نمیشد تا این که ماه بعدش رفتم سونو متوجه شدم رفع شده خداروشکر 

تو چه کردی که دلم این همه خواهان تو شد😍                     وقتی لبخند میزنی خیلی خوشگل تری رفیق🥰

تو ان تی 11 هفته نشون میده اینارو؟ اصلا ان تی چجوریه شکمی یا واژینال 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
ببين عزيزمممم كيست رو اغلب بچه ها دارن و اندازه هاش متفاوته  بعضي ها يك طرفس بعضيا هم دو طرفه ...

برای من تو 17 هفته مشخص شد کیست داره یه طرف سرش پنج میلی متری بیستو دو هفته که رفتم رفع شده بود خداروشکر

تو چه کردی که دلم این همه خواهان تو شد😍                     وقتی لبخند میزنی خیلی خوشگل تری رفیق🥰

عزيزمممم منم سال ٩٦ توي سونوم نوشته بودتوي سرش كيسته يك طرفه رودش اكوژن هست

كليه هاش تشكيل نشده 

من انقدر گريه كردم و رفتيم امنيو 

خداروشكر هيچ مشكلي نداشت 

حتي ازمايش عفوني سگ و گربه هم ازم گرفتن 

نگران نباش عزيزممم

دكتر خودش به من گفت اغلب بچه ها دارن و جذب ميشه

عزیزم حال الانتو درک میکنم اصلا نگران نباش ماه بعد که بری سونو رفع میشه منم یک ماه یه چشم اشک بود یه ...

ممنون .آره اصلا انگار یکی نمیزاره فکرا خوب کنی .من تا میام به فکر چیزا خوب باشم و خرید یه چی جدید

تو ان تی 11 هفته نشون میده اینارو؟ اصلا ان تی چجوریه شکمی یا واژینال 

نه ان تی گفتن ریسک سندروم تا سلفری بدم تا جوابش بیاد اوه ...حالا تا ماه دیگه صبر کنم تا ببینم این کیست تشریفشونو میبرن