2777
2789
عنوان

خاستگار دیونم

1716 بازدید | 104 پست

سلام خانوما 

دیشب با خاستگارم رفتیم بیرون سه روزع میگه ازت یسری سوال دارم تا میریم بیرون فقط منو نگاه میکنه هیچی نمیگه هرچی بهش میگم حرف بزن میگه تو حرف بزن لجم میگیره از این کارش 

دیشب فقط گفت چرا منو قبول کردی چه حسی بهم داری 

گفتم نمیگم وابستت شدم اما مهرت ب دلم افتاده 

بعد اون بیشور هزاربار گفتم تا گفت 

گفت بعد از خونه شما ما میخواستیم چندجا بریم خونه شما اولین خونه بود اما تا دیدمت ازت خوشم اومد و دیگه نرفتم هیچ جا

میدونم خیلی حرف دارع ولی نمیزنه میگه ما تازه سه جلسس داریم میایم بیرون انتظار نداشته باش همه حرفامو بزنم

خب منم سختمه من دیگ حرفام ته کشیدن اون فقط میگ تو حرف بزن 😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو همش من حرف زدم تو هیچی نگفتی این جلسه میذارم فقط تو حرف بزنی

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق

فعلا عقد نکنید همینجوری برید بیرون تا یخش  باز بشه و حرفاش رو بزنه 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

😂

ایندفعه چیزی نگو،به رفتاراش دقت کن

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

من بودم ردش میکردم😒چون ی اینشکلیشو رد کردم بسکه ب درد نخور و تی تیش مامانی تشریف داشت مرتیکه کلیم ادعاش میشد منم شستمش گذاشتمش رو رخت ردش کردم😊پسره پرو سر صب یادم اومد اعصابمو خورد کرد

وا مگ چن جلسه دیگ میخاد بره و بیاد 

خب جلسات واسه سواله دیگ 

چرا نمیپرسه😒😒😒

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤