2777
2789
عنوان

غیبت

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 26 پست
من خیلی غیبت میشنوم نمیدونم باید چیکار کنم روم نمیشه بهشون بگم😔

من میگم.. 

من مستقیم نمیگما.. 

یه جوری میگم طرف شرمنده میشه و هم اینکه به طور واضح نمیگم ک حالت سجاده اب کشی باشه😂😂😂 

مثلا یکی ک داره غیبت خواهرشو میکنه .. با تعجب میگم مگه خواهرتون نیست؟؟؟؟؟ مگه ازش بیزاری؟؟

روم نمیشه مخصوصا اگه بزرگترها باشن سعی میکنم تو ذهنم با خودم حرف بزنم تا نشنوم ولی باز😔

کار خوبی می کنی بعضی اوقات بگو باید با رفیقم حرف بزنم بلند شو برو تو اتاق با خدا نامه نگاری کن توی موبایلت 😁

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

روم نمیشه مخصوصا اگه بزرگترها باشن سعی میکنم تو ذهنم با خودم حرف بزنم تا نشنوم ولی باز😔

میگه اگر غیبت کسی بشه و تو ازش دفاع نکنی تو هم تو گناه شریکی. من مثلا یکی که رو دروایسی دارم باهاش غیبت میکنه میگه فلانی اینجوره من میگم نه شاید اینجوریه شما بد برداشت کردی.از طرف دفاع میکنم و توجیح میارم

کار خوبی می کنی بعضی اوقات بگو باید با رفیقم حرف بزنم بلند شو برو تو اتاق با خدا نامه نگاری کن توی م ...

حتما😉

ممنونم

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
میگه اگر غیبت کسی بشه و تو ازش دفاع نکنی تو هم تو گناه شریکی. من مثلا یکی که رو دروایسی دارم باهاش غ ...

اتفاقا منم همین کار رو میکنم ولی تو ۹۰درصد مواقع حرفم کارساز نمیشه

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

حالا برای حلالیت راهی به ذهنتون میرسه؟ 

یه بنده خدایی یکی از بچه های خواهر و برادرمو  خیلی بوسید خیلی هم غریبه بود اما عاشق این بچه شده بود من چیزی نگفتم اما یکی از نزدیکانم غیبتشو کرد خندم گرفت بعدم هی برای اینو اون تعریف کرد من 3 سال یه بار این فرد و نمی بینم چه جوری حلالیت بطلبم؟ 🤦‍♀️😑

خاک توسرم

به نظرم مهم اینه تو دفاع کردی و نخواستی بد طرف و بگی. میتونی زنگ بزنی مشهد سوالات شرعی بپرسی

ممنونم عزیزم

حتما

ب نظر منکه اول توبه کن تا پیش خدای خودت بخشیده بشی و بعدم درسته درک میکنم این ی موضوعی هست ک دست خود ادم نیست خیلی وقتا 

ولی چله ترک غیبت بگیر

تا چهل روز حواستو شش دنگ جمع کن ک غیبت نکنی در مورد کسی

یا وقتی کسی داره حرفی چیزی میزنه ک میدونی تهش به غیبت خطم میشه یا افرادی که فکر میکنی باهاشون هم کلام ک بشی غیبت میشه

دوری کن 

و اون چله هم ک گفتم تا چهل روز هر روز اخر شب ک میخای بخوابی ب کل روزت فکر کن ببین کجا غیبت کردی کجا دست خودت بود کجا ناخوداگاه بود و اگر ب روز کامل و چند روز پشت هم اصلا غیبت نکردی هر شب برای خودت توی ی دفتر ی تیک بزن ک همروز هیچ اتفاقی نیفتاده

و این کارو تا چهل روز که انجام بدی دیگه اون ناخوداگاه غیبت کردنم از ذهنت و فکرت و وجودت پاک میشه😊☺❤

کـیـسـتـم؟یـک تـکـه تـنـهـایـی...
ب نظر منکه اول توبه کن تا پیش خدای خودت بخشیده بشی و بعدم درسته درک میکنم این ی موضوعی هست ک دست خود ...

ان شاءالله غیبت آگاهانه رو که برای همیشه می خوام کنار بذارم اما نمی دونم برای حلالیت گذشته چیکار کنم

ممنونم از پیشنهاد زیباتون 🌺

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز