2777
2789
عنوان

غیبت

925 بازدید | 26 پست

سلام خدمت بزرگواران🌹

همه ی ما تو زندگیم پیش اومده که در مورد فردی حرفی رو  شنیدیم یا گفتیم و خلاصه غیبت گفتیم و شنید 

و می دونیم که غیبت گناه کبیره اس و حق الناسه 

من به شخصه خیلی از غیبت بدم میاد و حالمو بد می کنه اما گاهی از زبانم خارج شده بدون اینکه حواسم باشه

حالا اگه کسی بخواد توبه کنه به نظرتون چیکار کنه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اونجای ک حق الناسه یا باید حلالیت بطلبی یا اگر فکر‌ میکنی ب طرف بگی بدترناراحت میشه و موجب دعوا میشه باید براش استغفار کنی و صدقه بدی

تنسی ، کانک لم تکن ... فراموش میشوی چنانکه گویا هرگز نبودی🙃
از اونجای ک حق الناسه یا باید حلالیت بطلبی یا اگر فکر‌ میکنی ب طرف بگی بدترناراحت میشه و موجب دعوا م ...

اینو می دونم 

اما نمی دونم چقدر باید استغفار و صدقه بدم تا اوکی بشه و حق الناس برداشته بشه

راهی نداره فقط حلالیت از کسی که غیبتشو کردی باید بخوای

یه راه دیگه داره

درمورد حلالیت طلبیدن هم فکر کردم گفتم یه عیدی به هرکس که فکر می کنم غیبتی کردم یه کارت پستال با متن زیبا و طلب حلالیت میدم اما دیدم بعضیا خیلی رو درواسی دارم باهاشون البته شایدم این کارو کردم

اینو می دونم  اما نمی دونم چقدر باید استغفار و صدقه بدم تا اوکی بشه و حق الناس برداشته بشه

هر وقت به یادشون افتادی استغفار کنی براشون.منم خودم نمی‌دونم کی حق و الناس تموم میشه. به نظرم اینم خوبه که هر کی بهت بدی کرده رو ببخشی و دعا کنی اونا هم تو رو ببخشن

حرف و عوض کن یا پاشو از مجلس برو چون اش نخورده و دهن سوخته س

روم نمیشه مخصوصا اگه بزرگترها باشن

سعی میکنم تو ذهنم با خودم حرف بزنم تا نشنوم

ولی باز😔

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
من خیلی غیبت میشنوم نمیدونم باید چیکار کنم روم نمیشه بهشون بگم😔

منم 

بعضی اوقات بحث و عوض می کنم بعضی اوقاتم جامو بعضی اوقاتم سرمو به چیز دیگه ای گرم می کنم و هنصفری ی ذارم شعر گوش میدم