من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜 از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐 از تبلیغ متنفرم.😤🤮 فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊 لینک کانال پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@ در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
نترس فقط . اول اینکه تو اتاق قرنطینه کن مادر شوهرتو اگه خونتون توالت فرنگی داره تو حموم سعی کن توالت رو هم سوا کنی ماسک بزنه وتو اتاق باشه بیرون نیاد خودتونم ماسک بزنید موقع رفتن تو اتاق
من که پدر بزرگمو پنج روزه بخاطر کرونا از دست دادم .تمام خانواده پدریم گرفتن تروخدا براشون دعا کنید&n ...
خدا رحمتش کنه.چطور مبتلا شدن
خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم
من مادرم گرفت خودم و داداشم مادرم بخاطر استرس ایست ریه کرد 11روز بیهوش بود الان خداروشکر خوبخ و مرخص شده میخام بگم استرس سمه براش سیستم ایمنی بدن ضعیف میکنه فقط رعایت کن هر نشانه اولیه دیدی ببر دکتر مایعاتم زیاد مصرف کن عسل طبیعی با چای و ابلیمو