بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نگران نباش من مثبتم شوهرم منفی دخترم یکسال ونیمشه ومطمئنم اونم مثبت شد
میشه توضیح بدید چطور مبتلا شدین ؟عطسه و ابریزیش بینی هم دارید
خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم
پدر بزرگ و مادربزرگم از پا افتاده هستن هرسری یکی از بچها میرفت بهشون میرسید .دقیقا نمیدونیم کی ولی یکی از عمه هام یاعموهام ناقل بوده به بنده خدا داده سر چهار روز فوت کرد الان که چند روز گذشته همشون علائم شدید کرونا رو دارن
خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم
پدر بزرگ و مادربزرگم از پا افتاده هستن هرسری یکی از بچها میرفت بهشون میرسید .دقیقا نمیدونیم کی ولی ی ...
انشالله بزودی خوب بشن
یه عمل کوچیک داشتم دکترم گفت حتما بیمارام باید تست بدن بذارم رو پرونده اول تست خون دادم مثبت شد بعد ...
وای چه بیماری خطرناکیه😐 با کسی هم از خانواده در ارتباط بودید
وای چه بیماری خطرناکیه😐 با کسی هم از خانواده در ارتباط بودید
کسی که مثبت باشه نه فقط مجبور شدم رفتنی به مطب دکتر سوار تاکسی شدم مطمئنم اونجا بود مثبت شد چون قبلشم تست خون زدم که منفی بود دکترم کارداشت وعملمو عقب انداخت گفت پسفردا میای باز تست بزن بیا اونموقع مثبت شد