سونم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2028 عنوان شکستگی پای کودک 204 بازدید | 15 پست بچه هادخترم یک ونیم سالشه تازه راحت راه رفتن یادگرفته امروزافتادبعدیکی پاشوکه تکون میدادگریه میکرددیروقت بودخوابیدالان بیدارشده همش گریه میکنه نه ورم کرده نه چیزی فقط تکون میده گریه میکنه بعضی وقتاینی چش شده😢 آرامش💚 1399/07/10 | 00:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سپـvـينود عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 12471 عززیززز دلمممم... نه کبود نشه و ورم نکنه شکستگی نیس سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همهمون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨👩👧👧👶
سونم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2028 عززیززز دلمممم... نه کبود نشه و ورم نکنه شکستگی نیس خیلی نگرانشم باباشم عین خیالش نیس بچم داره گریه میکنه جگرم کباب شد آرامش💚
سپـvـينود عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 12471 خیلی نگرانشم باباشم عین خیالش نیس بچم داره گریه میکنه جگرم کباب شد باباها ک مدلشونه😒صبر کن تا فردا اگ خدایی نکرده ورم یا کبودی داشت ببرش دکتر سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همهمون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨👩👧👧👶
سونم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2028 باباها ک مدلشونه😒 صبر کن تا فردا اگ خدایی نکرده ورم یا کبودی داشت ببرش دکتر بنظرت چراگریه میکنه آرامش💚
سپـvـينود عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 12471 بنظرت چراگریه میکنه چجوری خورد زمین??کجا خورد??مطمئنی برا پاشه?? سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همهمون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨👩👧👧👶
سونم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2028 چجوری خورد زمین??کجا خورد??مطمئنی برا پاشه?? چهاردست وپاخوردبنظرم اخه همه جاشونگاکردم بعددیدم ب پاش دست میزنم گریه میکنه بعدخودش پاشوحرکت میدادگریه میکردیکمی قرمزبودچربش کردم الان قرمزنیس آرامش💚
سپـvـينود عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 12471 چهاردست وپاخوردبنظرم اخه همه جاشونگاکردم بعددیدم ب پاش دست میزنم گریه میکنه بعدخودش پاشوحرکت میدادگر ... نه پس طوری نیس... میگم شکستگی ورم و کبودی داره... این اگ گریه ش از پا باشه،ضرب دیده حتما یخورده دردو داره...چند روز پیش دختر من با سررفت تو میز... ینی صدایی داد... قشنگ یه خط افتاد رو پیشونیش قرمزم شد... فراش خوب شد... نگران نباش ازین چیزا زیاده سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همهمون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨👩👧👧👶
سونم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2028 نه پس طوری نیس... میگم شکستگی ورم و کبودی داره... این اگ گریه ش از پا باشه،ضرب دیده حتما یخورده دردو ... خداروشکریکمی اروم شدم میگم چراتاالان بیداری آرامش💚
سپـvـينود عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 12471 خداروشکریکمی اروم شدم میگم چراتاالان بیداری من چرا بیدارم?? سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همهمون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨👩👧👧👶
سونم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2028 من چرا بیدارم?? اره گلم ببخشیدفضولی کردما اگ دوس نداری نگو آرامش💚
سپـvـينود عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 12471 اره گلم ببخشیدفضولی کردما اگ دوس نداری نگو نه... اخه متوجه نشدم سوالیه یا نه...نمیدونم... همینطوری😀منتظر یه اتفاق جدیدم! سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همهمون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨👩👧👧👶
سونم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2028 نه... اخه متوجه نشدم سوالیه یا نه... نمیدونم... همینطوری😀 منتظر یه اتفاق جدیدم! منم ازیه چیزی خیلی دلم گرفته الان تاپیک میززنم آرامش💚