2777
2789
عنوان

سینوزیت

382 بازدید | 12 پست

بچهها من از زمستون پارسال سینوزیت گرفتم.... تابستون خوببودم اما از پاییز باز ابریزش سینوزیتی دارم.وقتی دستمو مکرر میشورم واسه کرونا  سردم میشه و الان چسبیدم ب بخاری....  علتش چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دکتر بهت قرص ضد الرژی میده خوب میشی سینوزیتت شدید نیست اگه شدید باشه صورتت درد میگیره و دائم سر ...

منم با باد سرد صورتم درد میگیره. ولی خداروشکر الان نه. قبلا.

چرا اینجوری شدم ینی ضعیف شدم؟؟

اگر سردرد داری، روغن سیاهدونه توی بینی بچکون خیلی آروم میشی، شستشوی با آب نمک و بخور آب گرم هم عالیه، برای پیشگیری هم فصلهای سرما هرروز صبح آبلیموعسل و چند عدد بادوم درختی بخور تا ایمنی بدنت بره بالا

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
منم با باد سرد صورتم درد میگیره. ولی خداروشکر الان نه. قبلا. چرا اینجوری شدم ینی ضعیف شدم؟؟

برو داروخونه اکالیپتوس اینهالر بخر

بذار اب جوش بیاد به اندازه یه در از اون مایع رو بریز تو اب جوش و یه حوله یا ملافه بکش رو سرت و بخور بده 

خیلی خوبه برای سینوزیت

سینوزیت و الرژی کلا ادمو بی حال و کسل میکنن 

عزیزمممممم خوب هوا سرده خیلی نگران نباش

بعدشم شاید فشارتون پایینه

و حتما باید برید چکاپ کامل بدید

اگر براتون مشکل نبود سه روز هر روز دو تا قرص سرماخوردگی و یک دونه انتی هیستامین مصرف کنید ببینید برطرف میشه یا نه نشد حتما برید دکتر اما برای مشکل سینوسهاتون

درود گرامی .منم مشکل شما رو دارم و  بشدت درگیر هستم اما علاوه بر داروهایی که پزشک معالجم تجویز کرده  دارم استفاده میکنم سه روزه مرتب بخور میدم و با سرم شستشو بینی رو تخلیه و مرطوب میکنم.قدیمیها تا یه جاشون درد میکرد  خیلی زود حوله داغ میذاشتند منم استفاده میکنم روزی دو بار  میشینم کنار سماور و با دو تا حوله  اولی رو میذارم روی سماور گرم گرم بشه نه بحدی که بسوزنه بعد میذارم روی نقاطی که سینوسهام درگیر شده و درد دارم و تا حوله بخواد خنک بشه اون یکی داغ شده اونو میذارم به همین صورت ده دقیقه حوله داغ میذارم نه اونطور داغ که پوست سر رو  بسوزنه ....بخور بابونه و نعنا عالیه....بخور پیاز و سیر دکتر میگه معرکست ولی من هنوز انجام ندادم .جلوی باد سر د و گرم نمونید بعد از استحمام حتما با سشوار حرارت ملایم موهاتونو خشک کنید و یا یک کلاه و یا یک حوله دور سرتون بپیچید تا روی ابروهاتون و تا 10 ساعت از منزل بیرون نرید و در مجاورت هوای سرد و یا گرم و یا جلوی پنجره نباشید .ضمن اینکه لبه های داخلی بینی رو هم با پماد ویتامین آ با گوش پاک کن چرب کنید تا هوایی که وارد سینوسهاتون میشه مرطوب باشه .بازم تدابیر خانگی و طب سنتی و تجربه های قدیمی خیلی به کار میاد.موفق باشید

عزیزمممممم خوب هوا سرده خیلی نگران نباش بعدشم شاید فشارتون پایینه و حتما باید برید چکاپ کامل بدید ...

چشم ممنون عزیزم.همین سینوزیته. وقتی از ساعت ۸ شب میگذره کم کم پسشونیم درد پیگیره یکم... و بینیمم یکم میگیره وای وقتی افتابه خوبم

چشم ممنون عزیزم.همین سینوزیته. وقتی از ساعت ۸ شب میگذره کم کم پسشونیم درد پیگیره یکم... و بینیمم یکم ...

راستی شاید بدنت عفونتی چیزی داره زیاد سردت میشه حتما برو دکتر و سر خود خود درمانی نکن عزیز دلم