عزیزمممممم خوب هوا سرده خیلی نگران نباش
بعدشم شاید فشارتون پایینه
و حتما باید برید چکاپ کامل بدید
اگر براتون مشکل نبود سه روز هر روز دو تا قرص سرماخوردگی و یک دونه انتی هیستامین مصرف کنید ببینید برطرف میشه یا نه نشد حتما برید دکتر اما برای مشکل سینوسهاتون
درود گرامی .منم مشکل شما رو دارم و بشدت درگیر هستم اما علاوه بر داروهایی که پزشک معالجم تجویز کرده دارم استفاده میکنم سه روزه مرتب بخور میدم و با سرم شستشو بینی رو تخلیه و مرطوب میکنم.قدیمیها تا یه جاشون درد میکرد خیلی زود حوله داغ میذاشتند منم استفاده میکنم روزی دو بار میشینم کنار سماور و با دو تا حوله اولی رو میذارم روی سماور گرم گرم بشه نه بحدی که بسوزنه بعد میذارم روی نقاطی که سینوسهام درگیر شده و درد دارم و تا حوله بخواد خنک بشه اون یکی داغ شده اونو میذارم به همین صورت ده دقیقه حوله داغ میذارم نه اونطور داغ که پوست سر رو بسوزنه ....بخور بابونه و نعنا عالیه....بخور پیاز و سیر دکتر میگه معرکست ولی من هنوز انجام ندادم .جلوی باد سر د و گرم نمونید بعد از استحمام حتما با سشوار حرارت ملایم موهاتونو خشک کنید و یا یک کلاه و یا یک حوله دور سرتون بپیچید تا روی ابروهاتون و تا 10 ساعت از منزل بیرون نرید و در مجاورت هوای سرد و یا گرم و یا جلوی پنجره نباشید .ضمن اینکه لبه های داخلی بینی رو هم با پماد ویتامین آ با گوش پاک کن چرب کنید تا هوایی که وارد سینوسهاتون میشه مرطوب باشه .بازم تدابیر خانگی و طب سنتی و تجربه های قدیمی خیلی به کار میاد.موفق باشید