2789
عنوان

بهم ایده بدین

96 بازدید | 8 پست

سلام۲۱سالمه یه پسرکوچولودارم ک۱۰ماهشه ودرحال جداییم( اصلانمیخوام درموردمشکلاتم ودلیل جدایی یاچرابچه دارشدم حرف بزنم ممنون از درکتون🙏)بعداز۹ماه ناراحتی وشرایط سخت الان روحیه م خیلی خوب شده حالم عالیه خداروشکر میخوام بفکرآینده خودمووپسرم‌ باشم مستقل بشیم ولی نمیدونم چکار کنم ازطرفی ب وکالت علاقه زیادی دارم ودلم میخواددرس بخونم ازطرفی خانوادم یکم تحت فشارم میزارن همش گیرمیدن میگن بروسرکار ک اگر سرکار برم درحال حاضربچه کسی نیست نگهش داره چیکار کنم بنظرتون ادامه بدم درسمو کاری نیست ک درکنارش بتونم انجام بدم!

عزیزم ناراحت شدم انشالله خداکمکت کنه چرا خانوادت تحت فشارت میزارن واقعا شرایط سختیه باخانوادت صحبت کن بگو درسمو میخونم میرم سرکاربهتون کمک میکنم اخه بابچه سخته هم درس هم کار

تیکر تولد یکسالگی دخترم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب همون خانوادت که میگن برو سرکار، بچه رو نگه دارن..علی الحساب با منشی گری چیزی شروع کن

نگه نمیدارن باو فقط میخوان من برم سرکار ومجبورم کنن بچه رو بدم باباش ک منم شده جونموبدم همچین کاری نمیکنم

عزیزم ناراحت شدم انشالله خداکمکت کنه چرا خانوادت تحت فشارت میزارن واقعا شرایط سختیه باخانوادت صحبت ک ...

ممنون عزیزم 

خانوادم میخوان تحت فشارم بزارن ک بچه رو بدم باباش ولی من شده از جونم میگذرم همچین کاری نمیکنم سختی برام مهم نیستش فقط بودن کنار پسرم

ممنون عزیزم  خانوادم میخوان تحت فشارم بزارن ک بچه رو بدم باباش ولی من شده از جونم میگذرم همچین ...

نه ندیا چجوری میتونن این حرفوبزنن نمیتونی تحمل کنی اصلاقبول نکنی مبتونم بپرسم برای چی جداشدی اخه منم خیلی مشکلات دارم

تیکر تولد یکسالگی دخترم
نه ندیا چجوری میتونن این حرفوبزنن نمیتونی تحمل کنی اصلاقبول نکنی مبتونم بپرسم برای چی جداشدی اخه منم ...

چون حس منو درک نمیکنن و۹ماه عذابم دادن انوزم میدن ولی بیخیالشونم دیگه 

من شوهرم دست بزن داشت بددهن شکاک دهن بین دخالت خانوادش و ......کلی مشکل داشت 

چون حس منو درک نمیکنن و۹ماه عذابم دادن انوزم میدن ولی بیخیالشونم دیگه  من شوهرم دست بزن داشت ب ...

اکثرمرداک همینن بچت دختره یاپسراگه خیانت نکرده بخاطربچت برگرد بچه بی پدر خیلی اذیت میشه مطلقه بودن سختیای خودشوداره سعی کن برگردی بامهربونی وزبون خوش نرمش کنی گلم

تیکر تولد یکسالگی دخترم
اکثرمرداک همینن بچت دختره یاپسراگه خیانت نکرده بخاطربچت برگرد بچه بی پدر خیلی اذیت میشه مطلقه بودن س ...

بچم پسره خیانتم کرده همه جوره

اونم نمیخواد منو درخواست طلاقم داده من خیلی تلاش کردم نشدونخواست دلم نمیخواد ب هرقیمتی ت  زندگی ک جایی ندارم بمونم سخته واقعا ولی چاره ای هم نیست