2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا عزیزم؟ تو بی دلیل به دنیا نیومدی وقتی خدا انقد بهت امیدواره چرا خودت از خودت ناامید شدی؟

امیدی ندارم

اصن ټ خوبے*ت جلو... مآ پشتیم... ولے مسیرے کع میرے گرگاشو مآ کشتیم..🌵👑😭🔫

من علتشو میدونم دلگرفتگی کار خدایت اون الان دلتو تو دستش گرفته ومنتطرته بیای باهاش حرف بزنی و درو دل کنی و چشاتو تر کنیو نترسی همه چیو بگی الان وقت خلوت به خداست شک نکن 

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
چون خستم از این زندگی 

عزیزم سعی کن ازین حالت خودتو دربیاری ، درکت میکنم چقدر سخته ولی باور کن هر چقدرم گریه و ناله کنی دنیا دلش به حالت نمیسوزه که هیچ اتفاقا همه چی بدتر هم میشه 

امیدی ندارم

درکت میکنم گلم ، بعضی وقتا ادم انقد ناامید میشه که فقط و فقط از خدا مرگ میخواد ولی باور کن هر چقدرم که بگی کاش به دنیا نمیومدم کاش میمردم هیچی درست نمیشه که هیچ بدترم میشه گلم 

من علتشو میدونم دلگرفتگی کار خدایت اون الان دلتو تو دستش گرفته ومنتطرته بیای باهاش حرف بزنی و درو دل ...

مرسی با حرفات حالم جا  اومد

درکت میکنم گلم ، بعضی وقتا ادم انقد ناامید میشه که فقط و فقط از خدا مرگ میخواد ولی باور کن هر چقدرم ...

ممنون از حرفای قشنگت

مرسی با حرفات حالم جا  اومد

خدا رو شکر عزیز پس حالا برو که خدا منتظر حرفات مطمین باش اروم میشی

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤