2777
2789
عنوان

اینومیبخشد؟؟

483 بازدید | 34 پست

از بعد زایمانم  خیلی از شوهرم دور شدم بعد یه شب رفتم کنارش دراز بکشم اون ی اتاق دیگه میمونه  گف پاشو برو سرجات بخواب قبلا هم میرفتم چیزی نمیگف یهویی اینجوری گف بدونی که بحثی داشته باشیم منم اومدم سر جام بهش پیام دادم گاو باشم دیگه پیش تو بخوابم  و کلی چیز دیگه گفتم د روز پیش گفتم شارژ بفرس  اگه برات مهم بودم میفرستادی جواب پیامم نداد اما شارژ روفرستاد .. شما باشید اینی که گفته برو سرجات بخواب یعنی پیشش نخواب رو میبخشیدین؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا چ شوهر بی فکری

خیلی میخوام تیکه تیکه اش کنم 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من اینجور حس کردم ک شاید زیادی جدا خابیدی و اون شب هم ب نشانه ناراحتی و اعتراض گفته برو سر جات بخاب.

چرا بعد بچه اینقد جدا جدا میخابین؟؟ 

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
اره خب شاید ناراحت بوده پیشش نمیخوابیدی 

من ک جامو جدا نکردم مامانم پیشم میخوابه اینم رفته اتاق بچه

من اینجور حس کردم ک شاید زیادی جدا خابیدی و اون شب هم ب نشانه ناراحتی و اعتراض گفته برو سر جات بخاب. ...

منم

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
من اینجور حس کردم ک شاید زیادی جدا خابیدی و اون شب هم ب نشانه ناراحتی و اعتراض گفته برو سر جات بخاب. ...

اخه مامانم و خالم و مادر شوهرم و خواهر شوهرم نوبتی میان پیشم میخوابن الان 3هفته اس والا دو روز قبلش دو روز نبود بعدش خودش اومد چند ساعت بغلم کرد خوابید بچه هم خواب بود اما شب میان پیشم میمونن منم روم نمیشه بگم نیاین

خوبه چیزخاصی نگفته. چرااز اول جدامیخوابیدی که الان اینطوری شه

میگم که خودش اتاقش جدا کرد البته که  هر شب  یکی پیش من داره میخوابه هر چی هم میگم شما استراحت کنید نیاز شد صداتون میزنم کسی گوش نمیده

اخه مامانم و خالم و مادر شوهرم و خواهر شوهرم نوبتی میان پیشم میخوابن الان 3هفته اس والا دو روز قبلش ...

چند وقته زایمان کردی مگه ؟

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
اخه مامانم و خالم و مادر شوهرم و خواهر شوهرم نوبتی میان پیشم میخوابن الان 3هفته اس والا دو روز قبلش ...

ببخشید بچه ات چند وقتشه؟ دیگه کم کم باید عادت کنی و ساعت خواب بچه رو تنظیم کنی. ک حداقل ۲ ساعت مداوم بخابه.از یک سالگی هم بچتو تنها بخابون با احتیاط کامل.

بعدشم اول اینکه چرا مامان و...میان پیشت؟ دوم اینکه اگه میان پیشت ک باید راحت تر پهلوی همسرت باشی.‌خجالت هم نکش از مهمونات. نذار زیاد این جدایی طول بکشه. هم خودت اذیت میشی هم همسرت. 

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
3هفته

اهان خب خیلیم زیاد نیس پس ولی انگار بهش فشار اومده دور ازت 😅دیگه کش ندین دعوارو