2777
2789
عنوان

اینومیبخشد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 34 پست
میگم که خودش اتاقش جدا کرد البته که  هر شب  یکی پیش من داره میخوابه هر چی هم میگم شما استر ...

اشکال نداره به مرور رابطه تون خوب میشه. 

الهی تاکرم تودرمیان است ناامیدی حرام ❌❌❌❌❌❌❌❌
ببخشید بچه ات چند وقتشه؟ دیگه کم کم باید عادت کنی و ساعت خواب بچه رو تنظیم کنی. ک حداقل ۲ ساعت مداوم ...

بچه سه هفته اون خوابش یه ریتم داره مثلا سه ساعت میخوابه ساعت خوابش هم معلومه خب ملت میان تو اتاق خواب من میمونن شوهرم میره جای دیگه منم روم نمیشه بگم نیاین درصورتی که الان کارای بچه کامل بلدم به همشون هم گفتم هی هم میگم زحمت میشه نیاز شد میگم بیاین اما گوش نمیدن

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیفهمم برا چی باید سه هفته این و اون بیان کنار تو بخوابن.وا

منم نمیفهمم میگم بهشون نیاز شد میگم بیاین اما هر شب یکیشون میاد 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه سه هفته اون خوابش یه ریتم داره مثلا سه ساعت میخوابه ساعت خوابش هم معلومه خب ملت میان تو اتاق خوا ...

اشکال نداره. این دفعه خاستن شب بمونن. بگو باشه شما پهلوی بچه باشین، مواظبش باشین،‌ من میرم اتاق همسرم😆😆  دو روز دیگه خودشون خسته میشن میرن.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
اهان خب خیلیم زیاد نیس پس ولی انگار بهش فشار اومده دور ازت 😅دیگه کش ندین دعوارو 

فشار اومده میگه پیشم نخواب 😐😐

اشکال نداره. این دفعه خاستن شب بمونن. بگو باشه شما پهلوی بچه باشین، مواظبش باشین،‌ من میرم اتاق همسر ...

گفتن اخر هفته بعدی میریم ولی خب دستشون درد نکنه خیلی کمکم کردن اما ادم واقعا به تنهایی نیاز داره گاهی

فشار اومده میگه پیشم نخواب 😐😐

ن پیشش نبودی تو این مدت عصبانی شده مثلا 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
حالا سه هفته دوری از شوهر مهم نیس.اگه فک میکنی بهتره که بزرگترا باشن پیشت.اما نذار طولانی شه

دیگه خودم راه افتادم برا بچه نیاز دارم چند ساعت تنها باشم ولی..،

ن پیشش نبودی تو این مدت عصبانی شده مثلا 

شب قبل زایمانمم همین کار کرد سر اسم که قبلا توافق کرده بودیم گف نه این نباشه بعد منم ناراحت شدم جا خوابم جدا کردم گف یا بیا سرجات یا میرم پشت سرمم نگاه نمیکنم از اون روز میگم حتما یکی دیگه داره که راحت میگه میرم

اخه مامانم و خالم و مادر شوهرم و خواهر شوهرم نوبتی میان پیشم میخوابن الان 3هفته اس والا دو روز قبلش ...

نه دیگه اونا باید خودشون درک کنن پیش زائو نهایت 10 روز میمونن 

اینطوری بد میشه برات راحت بگو دیگه نمیخوام زحمت بدم خودم از پس کارام بر میام

گروه آبی وزن اولیه ۷۵ _ وزن هدف ۷۱🤗۶۵🤗۶۰برسم میرم رو ابرا 
نه دیگه اونا باید خودشون درک کنن پیش زائو نهایت 10 روز میمونن  اینطوری بد میشه برات راحت بگو د ...

خیلی راحت دارم میگم تازه مامانم میگه اینا رفتن شبا بیام پیشت خودم گفتم لازم نکرده 

خانومی من جا شما باشم قهر باش اما نیش نزن لباسای زیبا بپوش و به خودت برس بزار اون بیاد سمتت .اقایون ...

اتفاقا خیلی هم به خودم میرسم از غروب میرم حموم بخیه هام میشورم دیگه تا شب لباس باز و قشنگ صورت مرتب ارایش شده دارم

شب قبل زایمانمم همین کار کرد سر اسم که قبلا توافق کرده بودیم گف نه این نباشه بعد منم ناراحت شدم جا خ ...

تو دعواها هیچ وقت جا خوابتونو جدا نکنین 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃