2777
2789
فقط یه سوال گلم این پماد زدم تو اینترنت نوشته برای هموروئید واسه شقاق هم هست؟؟

بله عزیزم ام جی باریج برای شقاق هم هس، زخم رو خنک میکنه و از تو التیام میده، باورت نمیشه چه عذابی کشیدم، خونریزی و درد شدید، سوزش شدید وای وای😓

بله عزیزم ام جی باریج برای شقاق هم هس، زخم رو خنک میکنه و از تو التیام میده، باورت نمیشه چه عذابی کش ...

خیلی بده الان دیگه خوب شدی؟؟

تیکر یک سالگی پسر گلم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی دکتر بمن گفت از اپلیکاتور و هرچیز مثل اون اصلا استفاده نکن زخم تو بدتر میکنه حتی میگفت ببخشید وق ...

یعنی پماد فقط بیرون مقعد میزدی؟؟

تیکر یک سالگی پسر گلم😍
یعنی پماد فقط بیرون مقعد میزدی؟؟

میگفت همون بیرون بزنی اروم آروم خودش داخل میره قرصام سفید و قرمز بود گفت سه ماه بخوری قرص شقاق بود بعد شربتم شیرین بود میگفت بعدهروعده غذا  پمادمم اسمش دیلتیازم بود اینارو الان یادم اومد😁  

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

يه داروخانه توي ميرداماد هست يه پماد دست ساز خودش رو واسه فيشر و هموروييد داره…من يك سال داغون بودم و همه پمادها رو امتحان كردم تاثير نداشت كه هيچي…به همه شون هم حساسيت دادم…تا اينكه اين پماد رو گرفتم ازشون…آب روي آتيش بود و خوب شدم

دو ماه روزي سه چهار بار بايد بزنيد به مدت دو ماه…يكي دو هفته اول هم خيلي مي سوزونه ولي بعدش انگار همه شوون محو ميشن

آدرسش اينه ميرداماد ميدون محسني خيابون بهروز…وارد خيابون بهروز كه ميشين وسط هاي بهروز سمت چپ يه داروخانه است كه سه چهارتا پله مي خوره ميره پايين…اسم داروخانه اش يادم نيست