2777
2789
نه

خسته نباشی واقعا

برو متخصص داخلی کامل درمانت کنه

و در ضمن اصلا به جراحی فکر نکن،دکتر من گفت نصف موارد جراحی بی اختیاری مدفوع و باد می گیرن

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیرون زده زخمش ..خونریزی ندارم ولی خیییلی میسوزه و درد داره

عزیزم فقط نزار ادامه پیدا کنه سعی کن شکمت خوب کار کنه و اصلا یبس نشی بعد از دسشویی تو لگن اب گرم و بتادین بشین و بعدش حتما خشکش کن میتونی از شیافا و پماد هم استفادع کنی

خدا بزرگه㋛✿
خسته نباشی واقعا برو متخصص داخلی کامل درمانت کنه و در ضمن اصلا به جراحی فکر نکن،دکتر من گفت نصف مو ...

چی بگم درگیر بچه داری شدم خودم فراموش کردم

تیکر یک سالگی پسر گلم😍
آره همین درمانشه، پس از مال من بدتر نیس، اینو برو از داروخونه بخر بیار مرتب استفاده کن خوب میشی ان ش ...

ممنون ان شاا خوب بشه ..امروز به گفته یکی ویتامین ای روغنش زدم انقده میسوزه ک نگو

تیکر یک سالگی پسر گلم😍
آره همین درمانشه، پس از مال من بدتر نیس، اینو برو از داروخونه بخر بیار مرتب استفاده کن خوب میشی ان ش ...

فقط یه سوال گلم این پماد زدم تو اینترنت نوشته برای هموروئید واسه شقاق هم هست؟؟

تیکر یک سالگی پسر گلم😍
ممنون ان شاا خوب بشه ..امروز به گفته یکی ویتامین ای روغنش زدم انقده میسوزه ک نگو

ببین من همه چیو امتحان کردم فقط این خوبش کرد، اپلیکاتور داره فقط قبل استفاده از اپلیکاتور سرشو روغن بزن که زخمتو اذیت نکنه

منم سزارین شدم چه دکتری باید برم؟؟  دارو چی بهت داد؟

دکتر داخلی باید بری

دارو هاشو یادم نیس قرص داد شربت داد پمادداد پماد میسوزوند بعد خوب شدم گفت باید شکمت یه مدت شل باشه تا زخم ها خوب بشن  

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
باشه ممنون خدا خیرت بده

ولی دکتر بمن گفت از اپلیکاتور و هرچیز مثل اون اصلا استفاده نکن زخم تو بدتر میکنه حتی میگفت ببخشید وقتی میخای پماد بزنی با انگشت فقط آروم بزن نیاز به داخل زدن نیس هیچ چیزی نباید به زخمت بخوره  

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖