2777
2789

دعوت نکن

خداجونم شکرت که هستی ...که میبینی که مستجاب میکنی دعای بندگانی که جز تو کسی رو ندارن.خدایا خودت گره های زندگیمونو بازکن 🙏من به امید اون روزی زنده ام که توی حیاط خونم لباسارو پهن کنم.اونگوشه قابلمه ی ربم بجوشه اون طرف پسرم و شوهرم تو ایوون نشسته باشن .به گلای باغچه آب بدم و برم یه چای دبش با آقایی بخورم....اون روز که از مادرشورم جدا شده باشیم عید منه.که هر موقع خواستیم بتونیم بریم خرید .بریم گردش .بریم خونه مادرم اونا بیان خونه ما😍 مسافرت بریم با دل خوش و پسرمون و خانوادم....میدونم اون روزا نزدیکه خداجون.چون تورو دارم😊 من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

مادرش چرا ناراحته چه ربطی به اون داره...

❤️ تِه خاطر جانِ دلبر بالا بِرمه صِداره تِه خاطر جانِ دلبر صِدا زَمبه خِداره ❤️                                   🍃 مازندرونه دله میدلبر منه شاهه اَره فاطی طلائه شرق و غرب مازرون وه می دل اتاهه اَره می دل بخواهه کل ایرون جمع بون می قلب پادشاهه می دلبر منه شاهه عشق و عاشقیمونم تا ابد بجاهه می دلبر منه شاهه 🍃 ❤️کیجا مازندرونیمه❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توام حالا نمیخاد هی دعوتشون کنی بیان

زمان بده بهشون تا اوکی شن

❤️ تِه خاطر جانِ دلبر بالا بِرمه صِداره تِه خاطر جانِ دلبر صِدا زَمبه خِداره ❤️                                   🍃 مازندرونه دله میدلبر منه شاهه اَره فاطی طلائه شرق و غرب مازرون وه می دل اتاهه اَره می دل بخواهه کل ایرون جمع بون می قلب پادشاهه می دلبر منه شاهه عشق و عاشقیمونم تا ابد بجاهه می دلبر منه شاهه 🍃 ❤️کیجا مازندرونیمه❤️

محل نده خودش درست میشه منم شوهرم با خواهرش قهره سرمن مامانشم دخالت کرد بااونم قهرکردیم بااینکه میدونه دخترش رذله و تقصیرکار حالا مادرش پشیمونه و میخواد منو بکشونه سمت خونشون و این منم ک نمیرم

هیچی بزار انقدر همینطور بمونه تا کم کم خوب شه.خب نخوره به خودش بد میکنه خودتو ناراحت نکن

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

محل نزار باوا .چه حوصله دارید ها دعوت میکنید اینطور فک میکنن شما مقصری .محل نزار 

خدایا میشه یه نی نی سالم بزاری تو دلم خسته شدم از انتظار ..خونمون منتظر صدای خنده نی نی مونه .. جای یه بچه خالیه تو زندگیمون ...یا رب نظری🙅👪