طرف دخترشونو میگیرن دیگه😒😒😒مادرشوهر من حالا خوبه دخترش ۶ سال کوچیکتره همیشه ب شوهرم میگه برو ببینش زنگ برن بهش سراغشو بگیر یکی نیس بگه اون کی یادی از داداشش میکنه😒😒
محل نده ، بذار بفهمه تو هر کاری نباید خودشو دخالت بده ، من که دخترم میشنونم زن داداشم به مامانم ی حرفی زده دلخور میشم اما همین که زن داداشم میبینم بگو بخند و... کم کم میونه اونا رو هم صلح میدم ،اگه حرفش خیلی رو دلم بمونه بعدا ازش گله میکنم اگه نه که به مامانم هم میگم پی حرف رو نگیر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
طرف دخترشونو میگیرن دیگه😒😒😒مادرشوهر من حالا خوبه دخترش ۶ سال کوچیکتره همیشه ب شوهرم میگه برو ببین ...
هیچ وقت ، طرز فکرشون اینه دختر اسیر دست مردم هست اختیار نداره ،دختر نه زنگ میزنه نه هدیه میگیره نه هیییچ چیز دیگه اما پسر وظیفه داره حال خواهرش بپرسه هدیه بگیره و...
بزارین کلا توضیح بدم چیشد ماطبقه بالای مادرشوهرم زندگی میکردیم صدای بحث خواهرشوهرم باپدرش میومد ک فوش میدادن شوهرم بهش برخورد که به پدرش بی احترامی میشه پاشد رفت پایین من اولش نرفتم بعد اینکه شوهرم اس داد بیا بشین رفتم. اونجا خواهر شوهرم من پرت کرد بیرون شوهرمم بدش اومد گفت خونه تو ک نیست اونجوری بحث کش پیدا کرد مادرشوهرمم ن گذاشت ن برداشت گفت خونمو تخلیه کنین ماهم تخلیه کردیم ولی من الان هرچقدر بهشون احترام میزارم و ب روی خودم نمیارم که بهم بی احترامی و توهین کردن اونا بدتر میکنن