2777
2789
عنوان

خسته شدم..😞😔

112 بازدید | 11 پست

از همه آدما از این دنیا هم خسته شدم 

از همه آدما دلگیرم دلم نمیخاد اصلا مهمونی و اینجور جاها برم

حس میکنم واسه هیشکی ارزش ندارم 😔

هیشکی منو دوست نداره حس میکنم همه آدما بی تفاوت هستن نسبت بهم و هیشکی از من خوشش نمیاد😔😔 

شاید هم من زشت باشم بخاطر اون😔

هعیی.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خسته شده بودم

همش از طرف دیگران در عذاب بودم 

یه روزی شدته ضربه ای که از اطرافیان خوردم انقد شدید بود که متحول شدم و باورام تغییر کرد 

دیگه برام مهم نبود کی چه فکری راجبم میکنه خودم مهم بودم فقط خودم خودم 

قدم برداشتم در راه رسیدن به کمال

خدا راه گذاشت جلو پام با مطالعه عزته نفسمو افزایش دادم 

الان همه در حسرته اینن که اونارو مهم بدونم یا اصلا یه بخشی تو زندگیم داشته باشن ولی ندارن حتی مهم ترین ادمایه زندگیم

از همه کسایی که حسه بد دادن بهم ممنونم چون اگه نبود من در راه تکامل قدم برنمیداشتم

شایدم این روزا خسته بشم اما جا نمیزنم 

روز به روزم به پیشرفته فردیم اضافه میکنم

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
چطوری خب اینطوری موفق بشم و پیشرفت کنم؟؟😔 انگیزه ندارم

گوه خوردی انگیزه نداری 

شاید اونقدر ویران نشدی 

من ویران شدم کاااامل و از دل این ویروونگی نور بیرون اومد

ارزشه ارامشو نمبدونی که انگیزه نداری 

من ارزشه ارامشو اعصابه راجتو با تمام سلولام حس کردم و عینه معتادا برایه رسیدن بهش تلاش میکنم 

شاید راهه من رو تو نتیجه نده هرکسی باید راهه‍ خودشو مشف کنه راهه خودتو کشف کن

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
فقط جمله ی اولت    

تف.به.پریود#  

😂😂😂👍👍 بخدا همچین عصبی بودی دردام رو یادم رفت🤣🤣

این داستان=پریوده حال خوب کن😂😂

😍💗