2777
2789
بچه ها اگه از حساب کاربریمون خارج شیم  کلا پاک میشه همه چیز

نه عزیزم شما فقط از کاربریت رفتی بیرون 

اگر میخوای تاپیک هات نباشه باید درخواست لغو کاربری بدی البته کامنت هایی که تو تاپیک های دیگه گذاشتی می مونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رژلب 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
پس چی میشه؟یعنی اسم کاربریم هم حذف نمیشه؟ یا مثلا تایپیکام

تایپکات که همه رفته گوگل اسمت پاک نمیشه ولی وقتی بزنی رو اسمت میاد اطلاعات این کاربر در دسترس نیس 

اگه دوست داشتید بگید براتون صلوات بفرستم♡
ته رژ لبته و تماممم ولی من همیشه برام سوال بود اینا استفاده میشن یا ن

من همین ته رژ لب های مادرمو برمیداشتم یه دستمال کاغذی فرو میکردم توش با اون دستماله ناخونامو رنگ میکردم😂😂

قشنگ نمیشدن خیلی کمرنگ بود

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

رز لبای من اینان این به ته هیچ کدوم نمیخوره

مهمونی کسی نیومده بود خونتون؟

شاید مال اونا باشه

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻