2777
2789
بچه ها اگه از حساب کاربریمون خارج شیم  کلا پاک میشه همه چیز

نه عزیزم شما فقط از کاربریت رفتی بیرون 

اگر میخوای تاپیک هات نباشه باید درخواست لغو کاربری بدی البته کامنت هایی که تو تاپیک های دیگه گذاشتی می مونه 

لطفا امضامو دیدین یه فاتحه برای بابام بفرستید و بهم بگید منم برای اموات شما بخونم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

رژلب 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
پس چی میشه؟یعنی اسم کاربریم هم حذف نمیشه؟ یا مثلا تایپیکام

تایپکات که همه رفته گوگل اسمت پاک نمیشه ولی وقتی بزنی رو اسمت میاد اطلاعات این کاربر در دسترس نیس 

اگه دوست داشتید بگید براتون صلوات بفرستم♡
ته رژ لبته و تماممم ولی من همیشه برام سوال بود اینا استفاده میشن یا ن

من همین ته رژ لب های مادرمو برمیداشتم یه دستمال کاغذی فرو میکردم توش با اون دستماله ناخونامو رنگ میکردم😂😂

قشنگ نمیشدن خیلی کمرنگ بود

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️

اگه درخواست لغو کاربری بدم دوباره میتونم با همین شماره عضو بشم

خیر باید با یه شماره دیگه ثبت نام کنی 

لطفا امضامو دیدین یه فاتحه برای بابام بفرستید و بهم بگید منم برای اموات شما بخونم

رز لبای من اینان این به ته هیچ کدوم نمیخوره

مهمونی کسی نیومده بود خونتون؟

شاید مال اونا باشه

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️