لعنت به همه اونایی که باعث حال من شدن شمایی که تهمت میزنین خودتون همچین بنده پاکدامن خدا نیستین ..کاربریمو تعلیق نمیکنم اما میرم از اینجا هیچوقت نمیبخشمتونن
بعدا عادت میکنی به نبودنش گلم💔😐دردات کمتر میشه بعد ی سال😐💔
دیشب خوابشد دیدم
هه چهارساله گذشته روزبه روز حالم بدتر میشه
لعنت به همه اونایی که باعث حال من شدن شمایی که تهمت میزنین خودتون همچین بنده پاکدامن خدا نیستین ..کاربریمو تعلیق نمیکنم اما میرم از اینجا هیچوقت نمیبخشمتونن
فراموشش نکردم و نخواهم کرد اون قلبمه💔😐داغش هنوز رو سینمه با اینکه سه ساله رفته💔☹️آدم یه بار عاشق میشه اونم عاشق عشق اولش☹️💔عشق دوم عشق نیس دوست داشتن معمولیه💔☹️😐
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
طرز فکر من مربوطه به شما؟ شما که جنبه نداری برای چی پستی که مخاطبم شما نیستی ریپلای میکنی؟ ه ...
اگه اونطور بودکسی کسیو نمیگرفت اول عاشق هم میشنو بعد ازدواج میکنن اگه عشق نبود ازدواجم نبود ادما بیشترشون عاشق میشن بعد ازدواج میکنن عشق قشنگه اگه کسی که لایقشرودوست داشته باشی نه یه ادم بی سروپا که اسم عشقو خراب کنه بره
طرز فکر من مربوطه به شما؟ شما که جنبه نداری برای چی پستی که مخاطبم شما نیستی ریپلای میکنی؟ ه ...
استخون ننداختم جلوت ک هار بودنتو بندازی گردنم بچه پاستوریزه تو یکی واسم قد قد نکن پرچم من بالاس تو با میلش بازی کن الکی چاخان تحویل نده نگو بیا پایین!!! تو برگ کدوم درختی ک بخای بگی بیا پایین!!! ببین من خیلیا رو پایین میندازم ولی خودم نمیرم!!! پاتو اندازه گلیمت وا کن وگرنه قلم پات میشکنه!!! تره هم خرد نمیکنم واس حرفات یه ذره!!! چون چاقو دستمو نمیبره اوک؟! رف تو عقلت؟!