2777
2789
عنوان

عشق اول

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 40 پست
بعدا عادت میکنی به نبودنش گلم💔😐دردات کمتر میشه بعد ی سال😐💔

دیشب خوابشد دیدم 

هه چهارساله گذشته روزبه روز حالم بدتر میشه

لعنت به همه اونایی که باعث حال من شدن شمایی که تهمت میزنین خودتون همچین بنده پاکدامن خدا نیستین ..کاربریمو تعلیق نمیکنم اما میرم از اینجا هیچوقت نمیبخشمتونن
چطور فراموشت شد؟

فراموشش نکردم و نخواهم کرد اون قلبمه💔😐داغش هنوز رو سینمه با اینکه سه ساله رفته💔☹️آدم یه بار عاشق میشه اونم عاشق عشق اولش☹️💔عشق دوم عشق نیس دوست داشتن معمولیه💔☹️😐

فعلا حالم خیلی خوب خرابه💔🥀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عشق اولم هنوزم که هنوزه بعد هفت سال مجرده دوسال دوست بودیم هفت ساله ازدواج کردم سرلجولجبازی بچکونه ب ...

منم عجولانه ازدواج کردم اما دیگه عادت کردم به شرایط الانم. اذیت میشم از نبودن عشق مجردیم کنارم ولی نمیشه که زندگیمون و آینده بچه هامونو خراب کنیم

واقعا درست گفته😐تویی ک داری اشتب میگی عشق وجود نداره😒😑متاسفم واس طرز تفکرت😒👏🏻👏🏻

طرز فکر من مربوطه به شما؟ 

شما که جنبه نداری برای چی پستی که مخاطبم شما نیستی ریپلای میکنی؟

هرکسی یه طرز فکری داره . به نظرمنم کسانی که به عشق معتقدن خودشون رو درگیر خیال و وهم کردن ..

بابا بیا پایین

منم عجولانه ازدواج کردم اما دیگه عادت کردم به شرایط الانم. اذیت میشم از نبودن عشق مجردیم کنارم ولی ن ...

مابچه دارم نمیشم شوهرم مشکل داره اصل زندگیم تواین دوهفته ازاین رو به اون روشده همش میگم نفرین اون گرفته ومن دارم تاوان میدم

طرز فکر من مربوطه به شما؟  شما که جنبه نداری برای چی پستی که مخاطبم شما نیستی ریپلای میکنی؟ ه ...

اگه اونطور بودکسی کسیو نمیگرفت اول عاشق هم میشنو بعد ازدواج میکنن اگه عشق نبود ازدواجم نبود ادما بیشترشون عاشق میشن بعد ازدواج میکنن عشق قشنگه اگه کسی که لایقشرودوست داشته باشی نه یه ادم بی سروپا که اسم عشقو خراب کنه بره 

الان سرفه تو دعوا        حکم تیر هوایی داره💣🧨
طرز فکر من مربوطه به شما؟  شما که جنبه نداری برای چی پستی که مخاطبم شما نیستی ریپلای میکنی؟ ه ...

استخون ننداختم جلوت ک هار بودنتو بندازی گردنم بچه پاستوریزه تو یکی واسم قد قد نکن پرچم من بالاس تو با میلش بازی کن الکی چاخان تحویل نده نگو بیا پایین!!! تو برگ کدوم درختی ک بخای بگی بیا پایین!!! ببین من خیلیا رو پایین میندازم ولی خودم نمیرم!!! پاتو اندازه گلیمت وا کن وگرنه قلم پات میشکنه!!! تره هم خرد نمیکنم واس حرفات یه ذره!!! چون چاقو دستمو نمی‌بره اوک؟! رف تو عقلت؟! 

فعلا حالم خیلی خوب خرابه💔🥀
کجاست ازدواج کرده

بعد سفر عروسیشه

منم دعوتم از این بهتر مگه داریم؟

لعنت به همه اونایی که باعث حال من شدن شمایی که تهمت میزنین خودتون همچین بنده پاکدامن خدا نیستین ..کاربریمو تعلیق نمیکنم اما میرم از اینجا هیچوقت نمیبخشمتونن

اسی جون تولیاقتت بیشترازایناس اون لیاقت تورونداشته که الان نیستش پیشت بهتره به یه ادم بی لیاقت فکر نکنی 

بهش فکر نکن فراموش میکنی 

بعضیا ارزش عاشق شدنشونو ندارن ولش کن💖

توخیلی خوبی و خوشگل ومیتونی خیلی موردای بهتری ازاون داشته باشی 

استخون ننداختم جلوت ک هار بودنتو بندازی گردنم بچه پاستوریزه تو یکی واسم قد قد نکن پرچم من بالاس تو ب ...

💖💖💖😂😂😂ولش کن عزیزم چقد خشنی شما😂💖