2777
2789
سلام...چندروزه اىن اسم خیلی به چشمم میخوره، مخصوصا ازنامانهایی که درباره بازی یاتربیت بچه هاحرف میزنن میشنوم ولی اصلانمیدونم چه جوریه یا بازی ها چطور انجام میشه. ..اگه اطلاعات دارید ممنون میشم کمک کنید
روشی هست که توش معلم نقش راهنما رو ایفا می کنه . بیشتر برای خود بچه هاست یعنی اینکه هر کسی رو براساس اون ذات و علاقه اش پرورش می ده .
بچه ها یاد می گیرند که به حریم بقیه و به سلیقه و علاقه ی دیگران احترام بذارند و از این چیزا خلاصه !!!
حالا چطور؟
دلــگیـــر مباش . دلت که گیـر باشد ، رهـــــا نمی شوی ! خـداونـد ، بنده گــانِ خود را ، با آنچه به آن « دل » بســته اند می آزمــاید !!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آموزش مونته سوری دیدم و بچه ها آموزش دیدم
مونته سوری جنبه های مختلفی داره و برای بچه های 3 سال به بالا کاربرد داره
قسمت های مختلفی مثل خلاقیت ، ریاضی،حواس پنجگانه و ...
در مونته سوری کودک از طریق بازی و سرگرمی و از طریق عملی با محیط اطراف زندگیش با ریاضیات و کلا هرچیزی آشنا میشه
یاد میگیره چطوری با دوستاش برخورد کنه، چه کارایی خوبه یا بده و چرا ...
یا مثلا در قسمت ریاضیات کودک قبل از رفتن به مدرسه به صورت کاملا عملی و از طریق بازی کاملا با مفهوم جمع ، ضرب ، تقسیم و ... آشنا میشه و کاملا درک میکنه جمع یا ضرب یا ... یعنی چه و ...
به زندگی اجازه بده تا تورا سرشار از خود کند
عزیزم من موقتا ساکن بندرعباس هستم ، یه مهدکودک و پیش دبستانی دنبال مربی مونته سوری میگشت، من رفتم اونجا یه مربی از هند آورده بودن اون بهمون آموزش داد
به زندگی اجازه بده تا تورا سرشار از خود کند