2777
2789
عنوان

💚چله سوره فتح 💚

| مشاهده متن کامل بحث + 13564 بازدید | 124 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسمتو‌میگی گلم؟

کنیز حضرت زهرا

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
کنیز حضرت زهرا

گلم من همه رو به اسم یا فامیل مینویسم،،میخای فقط‌بنویسم زهرا؟ یا مخفف اسم‌وفامیلت چون توگروه واتساپم هستیم‌ اونجوری باشه بهتره،،

ببین مثلا من هروز اینجوری اعلام میکنم ک ختم امروز هدیه به امام زمان وبه نیت حاجات قلبیه زهرا خانم

بعد اونجوری نمیشه خیلی طولانیه😑

اجرت با حضرت فاطمه

تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️
عزیزم چی جوریه ب چ نیتی؟ بعدش من کلا اهل نماز نیستم میتونم چله بگیرم؟

چهل نفریم که هروز به نیت کسی ک نوبتشه‌میخونیم تاچهل روز

بخونی بهتره عزیزم ولی خب خدا بخشندس🥰

سعی کن نمازتم بخونی🙁

تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️
چهل نفریم که هروز به نیت کسی ک نوبتشه‌میخونیم تاچهل روز بخونی بهتره عزیزم ولی خب خدا بخشندس🥰 سعی ...

دوست دارم ولی واقعا نمیشه😔خیلی خسته ام از همه چی و همه کس.

حالا اگه واسه ختمتون مشکلی پیش نمیاد اسم منم بنویس اگه مسکل پیش میاد ک هیچی .

گلم من همه رو به اسم یا فامیل مینویسم،،میخای فقط‌بنویسم زهرا؟ یا مخفف اسم‌وفامیلت چون توگروه واتساپم ...

ممنون عزیزم موافقمبا نظر شما

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
دوست دارم ولی واقعا نمیشه😔خیلی خسته ام از همه چی و همه کس. حالا اگه واسه ختمتون مشکلی پیش نمیاد اس ...

نه عزیزم من مینویسم،،خدا به دل آدم نگامیکنه😉

فقط حتما هروز ختمو بخون

اسمتومیگی گلم؟