2777
2789
عنوان

💚چله سوره فتح 💚

| مشاهده متن کامل بحث + 13571 بازدید | 124 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسمم فرشته هست عزیزم من نمی‌دونم چله چیه واقعا ولی اگ میتونی برام بگیر بلکم حاجت روابشم ممنونم ک قابل دونستی تگم کردی 

برای حل مشکلاتم یه صلوات و یه دعای خیرمهمونم کن عزیزممممممممممم🌹
فدات 😘 فاطمه از جمعه بخونم دیگه؟

آره عزیزم 

شماره۳۰هستین

شب تاپیک میزنم توضیحاتو میدم

گروه واتساپم داریم

https://chat.whatsapp.com/LMuOXoLLucN22cQpcSG2nh

تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️
اسمم فرشته هست عزیزم من نمی‌دونم چله چیه واقعا ولی اگ میتونی برام بگیر بلکم حاجت روابشم ممنونم ک قاب ...

ببین گلم چهل نفرمیشیم تا چهل روز هروز به نیت کسی ک نوبتشه سوره فتح میخونیم

برای مثال شما شماره ۳۵ میشه روزه سی وپنجم همه به نیت حاجات قلبیه شما میخونن

تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️
من خیلی دوست داشتم شرکت کنم ولی بینیمو تازه عمل کردم نمی تونم😖😖

اشکال نداره عزیزم

@v_e_n_o_o_s     @ی_ا_ق_و_ت     @تبسمs     @nilooجون   ...

ممنون از دعوتتون. 🙏🌺

چندتا ختم دارم فرصت ندارم.

ان شاالله حاجتتون برآورده به خیر بشه. آمین 

التماس دعا

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
@آناتا     @narssiss73     @pleiades_n    

عزیزم چجوریه؟

باید ۴۰ روز بخونیم؟

میشه توصیح بدی لطفا

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
عزیزم چجوریه؟ باید ۴۰ روز بخونیم؟ میشه توصیح بدی لطفا

ببین گلم چهل نفرمیشیم تا چهل روز هروز به نیت کسی ک نوبتشه سوره فتح میخونیم

برای مثال شما شماره ۳۵ میشه روزه سی وپنجم همه به نیت حاجات قلبیه شما میخونن

ممنون از دعوتتون. 🙏🌺 چندتا ختم دارم فرصت ندارم. ان شاالله حاجتتون برآورده به خیر بشه. آمین  ...

ان شاءالله ک حاجت روا بشین💚

ببین گلم چهل نفرمیشیم تا چهل روز هروز به نیت کسی ک نوبتشه سوره فتح میخونیم برای مثال شما شماره ۳۵ م ...

اهان متوجه شدم مرسی

الان من باید چیکار کنم؟

میخوام بخونم

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
اهان متوجه شدم مرسی الان من باید چیکار کنم؟ میخوام بخونم

از فردا شروع میشه گروه واتساپ داریم میتونین بیاین اونجا هروز اعلام میشه توضیحاتم داده میشه

https://chat.whatsapp.com/LMuOXoLLucN22cQpcSG2nh

اگه وات ندارینم همینجا شب تاپیک میزنم تگتون میکنم

اهان متوجه شدم مرسی الان من باید چیکار کنم؟ میخوام بخونم

اسمتو نو میگین یادداشت کنم؟