2777
2789
عنوان

💚چله سوره فتح 💚

| مشاهده متن کامل بحث + 13893 بازدید | 124 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اسمم فرشته هست عزیزم من نمی‌دونم چله چیه واقعا ولی اگ میتونی برام بگیر بلکم حاجت روابشم ممنونم ک قابل دونستی تگم کردی 

برای حل مشکلاتم یه صلوات و یه دعای خیرمهمونم کن عزیزممممممممممم🌹
فدات 😘 فاطمه از جمعه بخونم دیگه؟

آره عزیزم 

شماره۳۰هستین

شب تاپیک میزنم توضیحاتو میدم

گروه واتساپم داریم

https://chat.whatsapp.com/LMuOXoLLucN22cQpcSG2nh

تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️
اسمم فرشته هست عزیزم من نمی‌دونم چله چیه واقعا ولی اگ میتونی برام بگیر بلکم حاجت روابشم ممنونم ک قاب ...

ببین گلم چهل نفرمیشیم تا چهل روز هروز به نیت کسی ک نوبتشه سوره فتح میخونیم

برای مثال شما شماره ۳۵ میشه روزه سی وپنجم همه به نیت حاجات قلبیه شما میخونن

تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️
من خیلی دوست داشتم شرکت کنم ولی بینیمو تازه عمل کردم نمی تونم😖😖

اشکال نداره عزیزم

@v_e_n_o_o_s     @ی_ا_ق_و_ت     @تبسمs     @nilooجون   ...

ممنون از دعوتتون. 🙏🌺

چندتا ختم دارم فرصت ندارم.

ان شاالله حاجتتون برآورده به خیر بشه. آمین 

التماس دعا

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
@آناتا     @narssiss73     @pleiades_n    

عزیزم چجوریه؟

باید ۴۰ روز بخونیم؟

میشه توصیح بدی لطفا

🇮🇷🌱سرزمینم، هر نسیمت بوی غیرت میدهد. در رگهایمان خون مردانی جاریست که برای خاکشان از جان گذشتند و نام وطن را سربلند نگه داشتند. 🌱🇮🇷 ✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

عزیزم چجوریه؟ باید ۴۰ روز بخونیم؟ میشه توصیح بدی لطفا

ببین گلم چهل نفرمیشیم تا چهل روز هروز به نیت کسی ک نوبتشه سوره فتح میخونیم

برای مثال شما شماره ۳۵ میشه روزه سی وپنجم همه به نیت حاجات قلبیه شما میخونن

ممنون از دعوتتون. 🙏🌺 چندتا ختم دارم فرصت ندارم. ان شاالله حاجتتون برآورده به خیر بشه. آمین  ...

ان شاءالله ک حاجت روا بشین💚

ببین گلم چهل نفرمیشیم تا چهل روز هروز به نیت کسی ک نوبتشه سوره فتح میخونیم برای مثال شما شماره ۳۵ م ...

اهان متوجه شدم مرسی

الان من باید چیکار کنم؟

میخوام بخونم

🇮🇷🌱سرزمینم، هر نسیمت بوی غیرت میدهد. در رگهایمان خون مردانی جاریست که برای خاکشان از جان گذشتند و نام وطن را سربلند نگه داشتند. 🌱🇮🇷 ✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

اهان متوجه شدم مرسی الان من باید چیکار کنم؟ میخوام بخونم

از فردا شروع میشه گروه واتساپ داریم میتونین بیاین اونجا هروز اعلام میشه توضیحاتم داده میشه

https://chat.whatsapp.com/LMuOXoLLucN22cQpcSG2nh

اگه وات ندارینم همینجا شب تاپیک میزنم تگتون میکنم

اهان متوجه شدم مرسی الان من باید چیکار کنم؟ میخوام بخونم

اسمتو نو میگین یادداشت کنم؟