2777
2789
عنوان

💚چله سوره فتح 💚

| مشاهده متن کامل بحث + 13563 بازدید | 124 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کی شروع میشه؟ تاریخ پایانش رو هم بگو  به یه نفر دیگه هم میخوام بگم شاید شرکت کنه

ازجمعه ان شاءالله 

فک کنم 20آبان

تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️
مرسی  چون مسن هست ختم ها رو میگه دقیق بگو تو تقویمم علامت بزارم فراموش نکنم خدای نکرده مدیون ش ...

باشه عزیزم،،اگه خواست بگو ک اسمشو یادداشت کنم

تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️
سلام عزیزم ممنون تگم کردی منم بنویس،، خیلی داغونم زندگیم رو هواست  وهمچنین برا بچه دارشدنم التم ...

چشم گلم ان شاءالله ک مشکلاتت حل میشه وحاجت روامیشی بحق امام زمان🙏⁦☹️⁩

شماره27

باشه گلم  شماره۲۵

روزی که شروع میشه تگم میکنی لطفا؟ 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 
روزی که شروع میشه تگم میکنی لطفا؟ 

فردا شروع میشه عزیزم

منم هستم ها اسمم رابنویس

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما