2777
2789
عنوان

حسششم

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 152 پست
به نظرم دختر شادی هستی یا این جوری وانمود میکنی، مهربونی ولی امان از وقتی که عصبانی بشی، خیلی بد نمی ...

چ جالب میگی

منو هم میگی😊

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
آدم جدی ای بنظر میای

ن خیلی البته بستگی داره ب آدمایی ک باهاشون برخورد میکنم اگه خوشم نیاد از طرف کلا محل نمیدم اگه ن خب خوبم باهاش😄

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درررررست بود 👏👏👏👏 میشه حالا ک حست خوبه بگی کی حامله میشم؟

فدات گلم 

به نظرم یا توی سه ماه آینده یا اوایل سال بعد خیلیی اوایل ولی بیشتر نظرم توی همین امساله😍😍

ببینممم👁️👁️  🌹 از این کاربری دو نفر استفاده میکنن 🌹
فدات گلم  به نظرم یا توی سه ماه آینده یا اوایل سال بعد خیلیی اوایل ولی بیشتر نظرم توی همین امس ...

ان شاءالله ممنون ممنون😚🤗🙏

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
درمورد من چی حس میکنی؟  احساس اوتی که مد نظرمه بهم چه جوریه؟ درباره م چه فکری میکنه؟

حس خاصی بهت نداره یا من چیزی حس نکردم

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
تو خودت در حد ازدواج میبینیش؟ یعنی لایق همسریت هست؟ یا صرفا بخاطر اینکه دوستین توقع ازدواجم داری؟

اره پسره خوبیه. البته چند وقته جداییم از هم

تدبیر کند بنده و تقدیر نداند، تدبیر ب تقدیر خداوند نماند
من حس ششم ندارم بجان خودم اسی همینجوری پرسید تو خیلی روحیت لطیفه ،،ببینم فک کنم هنوز حست یه طرفه هس ...

ارههه روحیه خیلی لطیفه😁♥️

نه هنوز چیزی نگفته من فقط میخواستم ببینم حسش چه جوریه حالا اگرم که عاشقانه نباشه میخواستم ببینم حسش چیه چه جوریه خودمم خیلی علاقه بهش ندارم 

مرسی عزیز دلم 

اره پسره خوبیه. البته چند وقته جداییم از هم

فک نکنم ب ازدواج با هم برسین

[QUOTE=157537286]به نظرم دختر شادی هستی یا این جوری وانمود میکنی، مهربونی ولی امان از وقتی که عصبانی بشی، خیلی بد نمی ...[/QUOTمرسی عزیزم. میشه بگی حس رضا لهم چیه؟ درموردم چی فکر میکنه دوسم داره؟ 

تدبیر کند بنده و تقدیر نداند، تدبیر ب تقدیر خداوند نماند
چ جالب میگی منو هم میگی😊

به نظرم شخصیت کنجکاوی داری، دوست داری همه چیز رو بدونی و سر در بیاری حالا چه حرف چه درس و غیره، تا حدودی صبور، به نظرم همیشه سعی میکنی تا آخر هر چیزی بری حالا نمیدونم چه قدر درسته 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز