2777
2789
عنوان

حسششم

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 152 پست
ول کن باو  من حس ندارم 😂😂😂😂 ولی حس میکنم رضا شوخ و شنگه

حست نسبت ب من چیه؟😐😊

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حست نسبت ب من چیه؟😐😊

حس من نسبت به شما این جوریه که مهربونی، زود رنجی ولی به روی خودت نمیاری، حرف بقیه برات خیلی اهمیت نداره، یه خورده احساس ظرافت میکنی یا ظرافت داری 

ببینممم👁️👁️  🌹 از این کاربری دو نفر استفاده میکنن 🌹
حس من نسبت به شما این جوریه که مهربونی، زود رنجی ولی به روی خودت نمیاری، حرف بقیه برات خیلی اهمیت ند ...

من چی؟ 

تدبیر کند بنده و تقدیر نداند، تدبیر ب تقدیر خداوند نماند
من چی؟ 

به نظرم دختر شادی هستی یا این جوری وانمود میکنی، مهربونی ولی امان از وقتی که عصبانی بشی، خیلی بد نمیشی ولی خوب، حس میکنم یه کارایی میکنین که مادر یا حالا هر کی زیاد براتون دعا میکنه 

شاید مثل کمک به خانواده

ببینممم👁️👁️  🌹 از این کاربری دو نفر استفاده میکنن 🌹
حس من نسبت به شما این جوریه که مهربونی، زود رنجی ولی به روی خودت نمیاری، حرف بقیه برات خیلی اهمیت ند ...

درررررست بود 👏👏👏👏

میشه حالا ک حست خوبه بگی کی حامله میشم؟

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
دوس پسرمه

تو خودت در حد ازدواج میبینیش؟

یعنی لایق همسریت هست؟

یا صرفا بخاطر اینکه دوستین توقع ازدواجم داری؟

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
گلم حست به من چیه؟  شخص مورد نظر بهم چیه حسش؟ چه فکری میکنه درباره م

من حس ششم ندارم بجان خودم اسی همینجوری پرسید

تو خیلی روحیت لطیفه ،،ببینم فک کنم هنوز حست یه طرفه هست؟؟؟اون هنوز حرفی نزده؟؟؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز