2777
2789
عنوان

حسششم

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 152 پست
به نظرم شخصیت کنجکاوی داری، دوست داری همه چیز رو بدونی و سر در بیاری حالا چه حرف چه درس و غیره، تا ح ...

کنجکاو آره

ولی پشتکار اصلا

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

[QUOTE=157537286]به نظرم دختر شادی هستی یا این جوری وانمود میکنی، مهربونی ولی امان از وقتی که عصبانی ...

به نظرم حس خنثی رو به مثبتی بهت داره گلم 

فکر میکنه دختر خوبی هستی 

ببینممم👁️👁️  🌹 از این کاربری دو نفر استفاده میکنن 🌹
به نظرم حس خنثی رو به مثبتی بهت داره گلم  فکر میکنه دختر خوبی هستی

به ازدواج باهام فکر کرده تا حالا؟ دوسم داره؟ 

تدبیر کند بنده و تقدیر نداند، تدبیر ب تقدیر خداوند نماند
مرسییی عزیز دلمممم♥️ میتونی یه کم از شخصیتم بگی یا بگی بچه چندمم؟ 

مهربونی

آرومی

مودبی

اطرافیانت دوست دارن.

هر چیزی رو ب دل نمیگیری

بچه چندم رو نمیدونم والا ولی حس میکنم یا تک فرزندی یا سه تا.

اینم همینجوری گفتم احتمال زیاد اشتباس😅

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
بنظر منم اوایل سال دیگه

ممنونم دوستم ان شاءالله🙏

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
میشه بگین جاریم چجورادمیه؟چه نظری راجبه منو شوهرم و زندگیم داره

آدم خوبیه

فدات گل ♥️🌹انشاله زودتر باردار شی عزیزم

❤❤❤

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
مهربونی آرومی مودبی اطرافیانت دوست دارن. هر چیزی رو ب دل نمیگیری بچه چندم رو نمیدونم والا ول ...

آره سه تاییم 😁

اون شخصیتم هم حدود 50 تا 70 درصدر درست بود عشقولی ممنون😍♥️😍🌹😘😘🤗

ببینممم👁️👁️  🌹 از این کاربری دو نفر استفاده میکنن 🌹
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز