2777
2789
عنوان

مرکز میلاد مشهد

607 بازدید | 8 پست

سلام خانوما کیا رفتن مرکز ناباوری میلاد مشهد به تازگی ای وی اف شدن هزینش چقدر شده کی رفتین باید اولین جلسه برای تشکیل پرونده روز خاصی باشه رازیبودین و نتیجه گرفتین ممنون میشم جوابمو بدین

برو پیش دکتر نیره خادم

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

اصلا بدرد نمیخوره یه روز من و شوهرم رفتیم خداشاهده تا ساعت ۲ بعدازظهرم الاف شدیم بعدشم گفتن دکتر نیس ازونجا رفتیم مرکز ناباروری نوین درسته قیمتاش زیاد تره ولی خداییش خیلی پاسخگو آن و نظم داره کادرشون خیلی هم پیگیرن همیشه دعاشون میکنم با اولین جلسه ای یو ای اان دخترم رو پامه🤗

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانم دکتر خادم هم همنجا هس

جدی؟من نمیدونستم اخه مطبشو با خاهرشوهرم یه بار رفتم دوقلو باردار شد خاهرشوهرم کارش عالیه چندتا از فامیلامون پیشش بچه دار شدن

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792