2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 23 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه ده سال اختلاف سنی داریم و شهرمونم خوشم نمیاد ازش نمیتونم تصور کنم اینجا بمونم تا همیشه تازه خانو ...

آها از اون نظر اگر قرار به موندن توی شهرت باشه که نه بنظرم برو دانشگاه اونجا با آدمای بیشتری در ارتباطی و کلا میتونی بهتر تصمیم بگیری با دید باز تر عجله نکن سنت کمه هنوز

خدایا شکرت❣

دانشگاه که میری کلا دیدت نسبت به آدمای اطرافت عوض میشه کلا فکر و عقایدت ممکنه خیلی تغییرات داشته باشه....

نمیگم ردش کن شاید اصن همین بهترین آدم برای زندگی تو باشه و شاید آدم خوبی باشه و بعد این دیگه آدمی به خوبی این آدم پیدا نشه... اینا همش احتمالاته ولی خب باید اینا رو درنظر گرفت اماااا به این چیزا هم دقت کن بعضیا سنشون چون بالاتره فکر میکنن با همسرشون که تفاوت سنی خیلی کمتری داره باید مث بچه برخورد کنن و خب این خیلی مشکلات رو بوجود میاره ممکنه جلوتو برای خیلی چیزا بگیره نذاره به خواسته هات برسی چون از نظر اون ممکنه منطقی و عقلانی نباشن و بچگانه باشن و و و... اما اگه میبینی آدم همراهی هستش و از خودگذشتگی داره و اخلاق خیلی خوبی داره ردش نکن تو سنت کمه و خب تجربیات کمتری داری و هنوزم خامی ممکنه خیلی جاها اشتباه کنی و خیلی برخوردای مناسبی توی موقعیت های خاص نشون ندی به هر حال پیش میاد....و اگه طرف از خود گذشتگی داشته باشه و اخلاق خوبی داشته باشه تو خیلی راحت میتونی کنارش زندگی کنی اگر نه زندیگت سیاه میشه....با توجه به اینکه قراره بری دانشگاه و خب ممکنه خیلی تغییر رفتاری و اخلاقی داشته باشی اگر آدم همراه و مناسبی نباشه دانشگاه هم باعث میشه تو ازش دور بشی و دل زده بشی بیشتر....پس بیشتر فکر کن بهش اجازه بده بیاد اگه جلسه اول دیدی خوبه باهاش ۳ چهارجلسه دیگه هم حرف بزن حرف زدن اما کافی نیست بعدش با هم برید بیرون رفتاراشو برخورداشو ببین با خانواده اش ارتباط بگیر مخصوصا توی خونه اشون رفتاراشونو ببین و دقت کن  همه اینا هم لازم نیست نامزد باشی باهاش تا انجام بدی بحث یه عمر زندگیه برای آشنایی بیشتر رابطه ها رو باید داشت تا شناخت البته رفت و آمد قبلش خانوادگی باشه نه دو نفره....همه اینا باعث میشه تو بتونی اونو بیشتر بشناسی و بهتر انتخاب کنی فقط عاقلانه تصمیم بگیر همه شرایط رو در نظر بگیر و حتما با یه مشاور هم صحبت کن 

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
دانشگاه که میری کلا دیدت نسبت به آدمای اطرافت عوض میشه کلا فکر و عقایدت ممکنه خیلی تغییرات داشته باش ...

ممنون از نظرت عژیزم من نمیدونم این فرصت اشنایی رو بهش بدم یا نه نمیدونم خودم با این شرایط میتونم یا نه که اجازه بدم بیان خونمون

ممنون از نظرت عژیزم من نمیدونم این فرصت اشنایی رو بهش بدم یا نه نمیدونم خودم با این شرایط میتونم یا ...

خواهش عزیزم، این فقط یه فرصته برای خودت و اون قرار نیست با اومدنش تو قبولش کنی میتونی همه این مراحلی که گفتم رو بری و بعدشم ردش کنی تهشم هیچ اتفاق خاصی نمیوفته فقط باعث میشه روزی نرسه که تو بخاطر اینکه همینجوری ردش کردی پشیمون شی....

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘