2777
2789
عنوان

یادت گرامی...............

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 163 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آلبالو چه خوبه اینقدر باشهدا در ارتباطی اونا زنده حقیقن نه ما
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
آره عزیزم
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
بچه ها شهدای گمنام عجیب به حضرت فاطمه(س) غیرت و ارادت دارن من خیلی وقت ها مثلا مشکلی پیش میاد میگم داداش حسین تو رو قسم به فاطمه ی زهرا فلان کار گره اش باز بشه سریع انجام میشه مگر اینکه خدا نخواد
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
آلبالو خدا خیرت بده راهنمایی میکنی
گلنسا تو لطف داری عزیزم اما همه چی از وطن دوستی شروع شد ما تو فامیل خیلی ها عشق اونور آب هستن من از وقتی یادم میاد با دلیل و بی دلیل از ایران و تاریخش باهاشون صحبت میکردم و جلوشون وایمیستادم همین حس باعث شد خیلی اتفاقی با شهدا اشنا بشم و ......
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
این نامه رو لیلا فقط بخونه فقط میخوام که حالمو بدونه کلاغا اطراف منو گرفتن ، از دور مزرعه هنوز نرفتن لیــــلا ، دارن نقل و نبات میپاشن تا عشق و خون دوباره همصدا شن لیلا چقد دلم برات تنگ شده ، نیستی ببینی که سرت جنگ شده نیستی ولی همیشه همصدایی لیلای من دریای من ، کجایی ♫♫♫ این نامه رو تنها باید بخونه ببخش اگه پاره و غرق خونه این نامه ی آخرمه عزیزم ، تولد دخترمه عزیزم براش یه هدیه ی کوچیک خریدم دلم میخواست الان اونو میدیدم لیلا به دخترم بگو که باباش رفتش که اون راحت بخوابه چشماش رفتش که اون یه وقت دلش نلرزه نپــره از خواب خوشش یه لحظه لیـــــــلا… لیـــــــلا… ♫♫♫ اگه یه روز این نامه رو بخونی دلم میخواد از ته دل بدونی الان دیگه به آرزوم رسیدم ، باور نمی کنی خدا رو دیدم ♫♫♫
نه شاید زهرا ازش خبر داشته باشه
الان دیگه به آرزوم رسیدم ، باور نمی کنی خدا رو دیدم قشنگترین قسمت زندگی شهدا
دو سه هفته پیش همسر شهید خلبان حسین لشکری که 18 سال اسیر بود بعد ازادی هم چند سالی زنده بود و بعد شهید شد رو دیدم سر خاک شوهرش اگه بدونی چقدر غم بزرگی تو چهره اش بود گفتنش راحته اما اینکه 18 سال منتظر باشی بعد هم بعد یه مدت کوتاه دوباره از دستش بدی خیلی سخته خیلی یا یه هسر خلبان بود پیکر کاملا سوخته ی همسرش رو میگفت اینجا خاک کرده در حالی با تنها دخترش که بعد 7 سال خدا بهشون داده بوده و یک سالش بوده تنها میمونه و..
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
حدیث قدسی هر که مرا طلب کند خواهد یافت و هر که مرا یافت عاشقم می گردد و هر که عاشقم شد عاشقش می شوم و هر که من عاشقش شوم عاقبت او را شهید می کنم و هر که را شهیدش کنم خودم خونبهای او میشوم
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم