2777
2789
عنوان

برگشتم ولی⁦☹️⁩

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 57 پست
من داشتم گریه و جیغ داد میکردم سر شوهرم که با چه حقی میاد میگرده اونم گفت بذار صداش کنم صداش کرد منم ...

وقتی خونه نیستی میاد خونت رو میگرده؟

هرچه هستم خدایم داند...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من داشتم گریه و جیغ داد میکردم سر شوهرم که با چه حقی میاد میگرده اونم گفت بذار صداش کنم صداش کرد منم ...

شوهرتم اشتباه کرده اونو صدا کرده .به اون خانم هم سلیقه شما ربطی نداره .نمیتونین از اون خونه برین؟

شوهرتم اشتباه کرده اونو صدا کرده .به اون خانم هم سلیقه شما ربطی نداره .نمیتونین از اون خونه برین؟

نه گفته تا عید میریم ..من تو خونه کار میکنم با اون حال همیشه خونه مرتب ..

من یک و نیم سال پیششون بودم خدا رو شکر یه آپارتمان نقلی خریدیم اومدم بیرون حتی در قابلمه رو ورمیداشت ...

برای منم دعا کنید من ۷ساله واقعا خسته شدم😔😔😔

اوهوم

در خونتو قفل بزن کلیدم بردار اگه کلید داره قفل رو عوض کنید ببین این بحث های رو در رو  باعث حرمت شکنی میشه سیاست داشته باش 

بعدشم نباید از خونت میرفتی 

پدرشوهر من بهم گفت پاشو جمع کن برو خونه ی بابات منم سرش داد زدم اینجا خونه ی منه من میگم که بره بیرون 

هرچه هستم خدایم داند...
در خونتو قفل بزن کلیدم بردار اگه کلید داره قفل رو عوض کنید ببین این بحث های رو در رو  باعث حرمت ...

به هیچ عنوان کلید و عوض نمیکرد ...کلید یدکشم ازش گرفته بودم با پیچ‌گوشتی باز کرده بود

برای منم دعا کنید من ۷ساله واقعا خسته شدم😔😔😔

انشالله خیلی زود میرین از اونجا .اگه میدونستی تا عید اونجایی کاش محل نمیدادی بیاد بگرده .یه بار براش تله بزار جلو در به محض ورود کله پا بشه یه جاییش بشکنه😁😁

به هیچ عنوان کلید و عوض نمیکرد ...کلید یدکشم ازش گرفته بودم با پیچ‌گوشتی باز کرده بود

شوهرت چیزی بهش نگفت؟

این مشکل رو اون باید حل کنه بلاخره خانوادشه تو بگی میشی هفت پشت غریبه و بهت میگن خونه ی پسرمه به تو چه اما پسرشون بگه فرق داره

هرچه هستم خدایم داند...
انشالله خیلی زود میرین از اونجا .اگه میدونستی تا عید اونجایی کاش محل نمیدادی بیاد بگرده .یه بار براش ...

با این دعوا قبول کرد بیاد بیرون وگرنه می‌گفت باید دو سه سال بشینیم تا زمین بسازم...خدالعنتش کنه چقدر کتک خوردم بخاطرش