یک هفته خونه پدرم بودم بخاطر دعوا با مادرشوهرش و دخالت و فحاشی هاش حالا که برگشتم خواهرشوهرام.برادرشوهرم.جاریم هیچکدوم باهام حرف نمیزنن جز پدرشوهرم..مادرش به همه گفته بهش تهمت دزدی زدم😕
درکت میکنم منم یکی باهام قهر باشه ناراحت میشم.هر کدوم یه مقدار منطقی ترن باهاش صحبت کنین بگو من فقط ...
واقعا اذیت میشدم سر این موضوع حالا جو میده الکی که بهم تهمت دزدی زده دیگه پامو خونش نمیذارم من که خونش نمیرفتم ..خونمو داغون کردین و هزار و یک حرف دیگ
واقعا بی دلیل بهتون فحش دادن🤔 من فقط یکبار بحث و داد بین خودم و پدر شوهرم بود اونم کاری کردم که نه ...
من داشتم گریه و جیغ داد میکردم سر شوهرم که با چه حقی میاد میگرده اونم گفت بذار صداش کنم صداش کرد منم تموم این سالها هربار اومده بود و براش گفتم با گریه و ناراحتی که چرا میای میگردی..آخه پنجره هارو بازگذاشته بود ...منم گفتم همه جا خاک شد..اونم گفت برو آشپزخونه رو ببین چه وضعی اتاق و ببین چه وضعی الکی گوه نخور ..در صورتی که مرتب بود خونه ...پدرسگ برام آدم شده خونه پسره خوشم میاد به تو ربطی ندارع .خورده آدم شده گمشو بیرون ...منم زنگ زدم پدرمادرم اومدن اونارو هم انداخت بیرون