2777
2789
عنوان

برگشتم ولی⁦☹️⁩

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 57 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با اونا مشکل ندارم همشون هم میدونن مشکل ازمادرشونه

متاسفانه چون مادرشونه چشم رو حقیقت میبندن .بهتر بود به جای قهر کردن یه جور دیگه حل میکردین مثلا شوهرت باهاش صحبت میکرد .

تو یه ساختمون

زیادی باهم رفت و آمد داشتید؟

چرا مدیریت نکردید از اول

ماهم تو یک ساختمونیم اما من وشوهرم از اول زندگیمون خودمون مدیریت کردیم بدون دخالت دیگران الان رابطم با خانوادش خوبه

هرچه هستم خدایم داند...
متاسفانه چون مادرشونه چشم رو حقیقت میبندن .بهتر بود به جای قهر کردن یه جور دیگه حل میکردین مثلا شوهر ...

هفت ساله دارم میبینم و چیزی نگفتم ایندفعه دیگه زدم به سیم آخر ..شوهرمو میگه خونه پسرشه حق داره میاد

چیکار کنم خب تو یه ساختمونیم 

درکت میکنم منم یکی باهام قهر باشه ناراحت میشم.هر کدوم یه مقدار منطقی ترن باهاش صحبت کنین بگو من فقط گفتم به حریم خصوصی مون احترام بزاره .منم دیدم خانواده هایی که عروس تو خونه اش نیست اونجا میرن وسایل اینا ورمیدارن

زیادی باهم رفت و آمد داشتید؟ چرا مدیریت نکردید از اول ماهم تو یک ساختمونیم اما من وشوهرم از اول زن ...

منم زیاد باهاشون رفت و آمد نداشتم اما شعور فرهنگ ندارن کلی فهش و ناسزا گفت آخرم گفت عروس عروس بشنوه حقشه

باشی عزیزم مگه قراره برات کاری کنن یا خرجتو میدن که ناراحتی راحت شدی دوری و دوستی کن 

خب جاریم طبقه بالاست مادرش پایین پامو از در بذارم بیرون چشم تو چشم میشم باهاشون وگرنه اونقدر اذیت کرده نمی‌خوام سر به تنش باشه

منم زیاد باهاشون رفت و آمد نداشتم اما شعور فرهنگ ندارن کلی فهش و ناسزا گفت آخرم گفت عروس عروس بشنوه ...

واقعا بی دلیل بهتون فحش دادن🤔

من فقط یکبار بحث و داد بین خودم و پدر شوهرم بود اونم کاری کردم که نه حرمت ها بشکنه نه تو سری خورشون باشم

هرچه هستم خدایم داند...
درکت میکنم منم یکی باهام قهر باشه ناراحت میشم.هر کدوم یه مقدار منطقی ترن باهاش صحبت کنین بگو من فقط ...

واقعا اذیت میشدم سر این موضوع حالا جو میده الکی که بهم تهمت دزدی زده دیگه پامو خونش نمیذارم من که خونش نمی‌رفتم ..خونمو داغون کردین و هزار و یک حرف دیگ

واقعا بی دلیل بهتون فحش دادن🤔 من فقط یکبار بحث و داد بین خودم و پدر شوهرم بود اونم کاری کردم که نه ...

من داشتم گریه و جیغ داد میکردم سر شوهرم که با چه حقی میاد میگرده اونم گفت بذار صداش کنم صداش کرد منم تموم این سالها هربار اومده بود و براش گفتم با گریه و ناراحتی که چرا میای میگردی..آخه پنجره هارو بازگذاشته بود ...منم گفتم همه جا خاک شد..اونم گفت برو آشپزخونه رو ببین چه وضعی اتاق و ببین چه وضعی الکی گوه نخور ..در صورتی که مرتب بود خونه ...پدرسگ برام آدم شده خونه پسره خوشم میاد به تو ربطی ندارع .خورده آدم شده گمشو بیرون ...منم زنگ زدم پدرمادرم اومدن اونارو هم انداخت بیرون

واقعا اذیت میشدم سر این موضوع حالا جو میده الکی که بهم تهمت دزدی زده دیگه پامو خونش نمیذارم من که خو ...

منم مادرشوهرم یه وقتایی سرک میکشید ولی چون نمیتونستم ثابت کنم چیزی نگفتم .معلومه شر میکنه دیگه