2777
2789
عنوان

برگشتم ولی⁦☹️⁩

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 57 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونم میگه مادرمه خونه پسرشه

وا باهاش حرف بزن بگو دوست داری زندگیمون خراب بشه یا دلت میخاد بهتر بشه بگو من زندگی با تو رو به دنیا نمیدم اما توام برای بهتر شدنش باید پشت من باشی

خیلی باهاش حرف بزن اونم با ملایمت با زبون چرب و نرم من واقعا از این راه جواب گرفتم الان هیچکدومشون جرئت کوچک ترین دخالت رو ندارن تازه رابطشون باهام خیلی خوبه پیش همه سر زبونیم که عروس و خانواده ی شوهر به این خوبی نوبره

هرچه هستم خدایم داند...
وا باهاش حرف بزن بگو دوست داری زندگیمون خراب بشه یا دلت میخاد بهتر بشه بگو من زندگی با تو رو به دنیا ...

قصدم جدایی صد درصد بود اما اون منو راضی کرد با چرب زبانی وگرنه نمیخاستم بیام اینخونه انشالله عید خونه میخریم

به شوهرت بگو ننت پیش بابات میخوابه وخوش وخرم خواربرادرات پیش همسراشون خوش وخرم چرابخاطر بقیه میخوای زندگیمون خراب کنی بعدش اسی چرابرگشتی میگفتی تااجاره نکنی نمیام مطمئنی تاعید میری؟

به شوهرت بگو ننت پیش بابات میخوابه وخوش وخرم خواربرادرات پیش همسراشون خوش وخرم چرابخاطر بقیه میخوای ...

اره خیلی دنبال خونس ..خودش اومد گفت بیا زندگیمون رو خراب نکن ...احتمالا زمین بفروشه خونه بخره ..