2777
2789
عنوان

دبیر مرد 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 4051 بازدید | 30 پست

چیه مگه معلم معلمه دیگه تازه بعضی معلم مرد بهتر درس میدن

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

راهنمایی هستی؟ما هم سال هشتم دبیر مرد اورده بودن برا ریاضی  البته همسن پدر پدرمون بود😶

اخ اخ

ما یه دبیر حسابان داشتیم میومد جلو میزم سکته میکردم یه دستهای بزررررگی داشت.

دبیرهای مرد اغلب بهترن

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند                                     
چه فرق داره خدای من !؟ما دبیرستان اغلب دبیرامون مرد بودن یعنی بچه ها اینقد نفهمن این حرف توهینه

ربطی به توهین نداره و قصد توهین هم نداشتم منظورم اینه ک خب دخترایی تو سنه ما با دبیر زن راحت ترن

انسان های ضعیف : انتقام میگیرند...انسان های قوی : میبخشند... انسان های باهوش نادیده میگیرند... من : فحش میدم  توپ تانک انبردست من چقدم جیگرم خیلیم ربط نداشت ناراحتی نخون  هر کیو میبینم یکی ولش کرده رفته چرا اونی که ول کرده رفته رو نمیبینم؟ اگه لبخند به لبات اومد یه صلوات مهمونم میکنی؟

حالا من دبیر مرد مجرد جوون هم داشتم

کلا منطقه مون دبیر خانوم کم داشتن واسه همین مجبور میشدن اینکارو انجام بدن

همه خوب و محجوب بودن ولی یکیشون که دبیر خودم نبود ولی سر امتحان مراقب بود خیلی هیز بود

سر صندلی که مینشتیم همه اش حواسمون بود این دیدمون نزنه😒😒

یه چیزایی هم واسه خودش میپروند بهمون😑😑

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

نصف معلمای آقا بودن تازه خودمون پیشنهادشون داده بودیم و بهترین های شهرمون بودن

مگه چه اشکالی داره؟

تازه همشم میگفتن حیف اسلام دست و بالمونو بسته اگه پسر بودین میدونستیم چیکارتون کنیم😂😂😂😂

تنها کاری که میتونستن بکنن این بود که گچ پرت میکردن بهمون😂😂😂😂

ربطی به توهین نداره و قصد توهین هم نداشتم منظورم اینه ک خب دخترایی تو سنه ما با دبیر زن راحت ترن

شاید ولی بازم بستگی داره اون اقا چجوری کلاسو اداره کنه یکی از دبیرای مرد بود ما تمام مدت تو کلاس از ترسش میخکوب بودیم بس که بداخلاق و خشن بود ولی برعکسشم مرد دلسوز و مهربانم بود جزو دبیرا

چ ربطی داره شاید اون بهتر بوده از خانوما

دو روز دیگه میخواین برین دانشگاه این کارا چیه آخه😑

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

معلم مرد باید اخلاق داشته باشه من کلاس سوم تابستان تقویتی ریاضی گذاشتن برامون مختلط بعد معلمش مرد بود و همه ی روز های هفته میرفتیم یعنی نگم از اخلاق خوبش و عالی درس دادنش از هرچی معلم زن بود بهتر بود تازه اون موقع هیچکس حسی به مسائل عاطفی نداشت و اونم شان خودش را رعایت میکرد.

ولی الان دبیرستان معلم ریاضیم مرده یعنی افتضاه اصلا اخلاق نداره تازه اصلا قیافه هم نداره دوست داره همه سر کلاسش ساکت و دست به سینه بشینن و سریع بفهمن ولی کلاس ما پر سر و صدا روز اولی که اومد خیلی خندیدیم یهم گفت بسه دیگه خفشید یعنی ما دهنامون باز مونده تا حالا از پدرمون نشنیدیم از معلم ریاضیمون شنیدیم خیلی بده حق نداریم سر کلاسش جیکمون در بیاد.