2777
2789
عنوان

دبیر مرد 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 4051 بازدید | 30 پست

ما معلم ریاضیمون مرد بود خیلی خوب درس میداد کم پیدا میشد از کلاسش کسی تک بیاره قول دادیم روز اول کسی راجب کلاس چیزی خانه نبره کلاس ما تک زیاد داشت اولین امتحان را که گرفت دیدیم اسم اونی که تک گرفته را خوند و خودکار نازکش را دراورد بعد لای انگشتش گذاشت به یک نفر گفت بیا زورش کن کسی قبول نکرد به زور یه نفر اومد خیلی اروم زورش کرد گف نه فایده نداره جلسه بعد میدونم چه کنم.

جلسه بعد دیدیم اومد رفته بود یه خورکار خیلی بزرگ خریده بود با یک انبر مخصوص اسم کسی که تک شده بود را خوند بعد خورکار را لای انگشتش گذاشت و انبر را هم دور انگشت و کمی فشار داد ولی بچه ی کلاس ما از رو نمیرفت اونی که تک شده بود داشت میخندید معلم بهش گف من تا گریه تو رو در نیارم ولکن نیستم رفت دفعه بعدی با خط کش فلزی اومد بهش گفت 15 تا از این خط کش میخوری تا در کلاس من تک نگیری بنده خدا 15 تا خط کش را خورد رفت خدایی معلم با این دست بزرگش یه دختر نوجوان را زد ولی خواب درس دادنش عالیه سر امتحان بعدی تک نداشتیم همه نمره ها اومد بالا

تا یک امتحان سخت از همه گرفت یعنی از کلاس 28نفره 22 نفر تک شدن اومد تو کلاس گف دوست دارین خط کش بخوری یا خودکار بیارم اره خلاصه منم داخلشون بودم و طمع خط کش را چشیدم ولی خدایی خیلی محکم نمیزد.

(هیچکس به والدینش نگفت چون قرار کلاسمون این بود)