2777
2789
عنوان

مرغ

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 25 پست
یکی با مماغش لایک کنه

سخت بود دوبارم از تاپیک اومد بیرون ولی لایک شد🤦🏼‍♀️😂

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم لایک کنید بیام بخونم

عع حواسم نبود تو روهم با مماغ لایک کردم😂

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  

مرغو اول يكوچولو با پيازو زرد چوبه ابپز ميكنم كه بوي زمختش بره

بعد سرخش ميكنم قشنگ

جدا پياز سرخ ميكنم زرد چوبه ميزنم ادويه هايي كه دوست داريو بزن تو سليقه اي ادويه من نوك چاقو فلفل سياه ميزنم نوك چاقو ادويه كاري جوري كه اصلا بوي ادويه نده بوي خوبه مرغ ميده فقط بعد رب ميزنمو تفت ميدم يكم خاميش در بياد بعد اب ميريزم 

بعد مرغاي سرخ شدمو ميچينم تو سس ربي هويج ميريزمو خيلي كم فلفل دلمه البته هويجو فلفل دلمه هميشه نميريزم چون بدون اونا هم خيلي خوبه زيرشو كم ميكنم دو ساعت ميپزه اخرشم زعفرون ميريزم روش واقعا عالي ميشه

زرشكمم با كره ميپزم

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

مرغو اول يكوچولو با پيازو زرد چوبه ابپز ميكنم كه بوي زمختش بره بعد سرخش ميكنم قشنگ جدا پياز سرخ مي ...

چقد اب پز کنم یعنی

❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی...                         تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤

من ران فقط میزارم یا اگه جوجه گیرت اومد بگیری که عالیه مرغ و بزار یه ستعت تو اب و نمک و چند قاشق سرکه بعد خوب بشور و فشار بده سرکه و نمک تمام خون ها رو خارج میکنه بعد مرغ و بزار تو پیاز و فلفل سیاه و زردچوبه و نمک و شیر تو این مواد هر چقد بمونه بهتره من شب تا صبح میزارم تمام سطح مرغ اغشته به شیر بشه پر چرب باشه شیر که لطیف بشه بعد مرغ و از مواد در بیار تو ماهیتابه روغن بریز واسه دو تا ران حدود یه لیوان روغن میخواد بعد مرع و بزار با شعله کم خودش اب میندازه میتونی یکمم اب اضافه کنی بعد یه ساعت زیر و رو کن که دو طرف خوب بپزه بعد که ابش خشک شد و به روغن افتاد زعفران غلیظ بریز رو مرغ و بزار دو طرف خوب سرخ بشه من با رب انار کنارش سرو میکنم 

چقد اب پز کنم یعنی

ويرايشش كردما ربو يادم رفته بود بگم بعد 

ربو بزن تفت بده قشنگ بعد اب بريز  نمك بزن جوش اومد مرغارو بچين 

در حده نيم ساعت نه كه بپزه كامل

ابپز كن حوصلت كشيد اب بكش مرغارو بعد سرخ كن

حوصلت نكشيد همونجوري سرخشون كن

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

ويرايشش كردما ربو يادم رفته بود بگم بعد  ربو بزن تفت بده قشنگ بعد اب بريز  نمك بزن جوش او ...

ممنونم عزیزم

❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی...                         تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤
 من ران فقط میزارم یا اگه جوجه گیرت اومد بگیری که عالیه مرغ و بزار یه ستعت تو اب و نمک و چند قا ...

ممنونم عزیزم