2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یکم عجولی تو انتخابت بیشتر دقت کن ب زودی عقد میکنی ولی خیلی ها مخالف این وصلت هستن 

شما همونی بودی که گفتی درخواست بده قبول نکردی

منم باهاتون قهرم دیگه😅

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
دوس پسر قبلیت زیاد ب ازدواج بهت فکر نمیکنه  ولی پسرداییت دوست داره ینی از اخلاقت و قیافت خوشش ...

حس حسین نامزد قبلیم بهم چیه؟

اصلا بمن فکر میکنه یا سرش گرمه؟

من از قیدت نمیخواهم رهایی
پس بابک میاد میفهمه 

چرا چطوری

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍
اره میگه  نه دوس دختر قبلیش رابطش'جدی'نبوده فقط واسه'وقت گذرونی بوده

اخه بهم گفته بود عاشق شده و دلش شکسته و هنوز عاشقه ولی دوباره اومد و گفت دیگه گذشته رو فراموش کرده ولی نگفت ک منظورش عشقشه یا ن ولی خودش پیام داد 

یکم عجولی تو انتخابت بیشتر دقت کن ب زودی عقد میکنی ولی خیلی ها مخالف این وصلت هستن 

آجی منم بوگووووووو😉😉

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
شما همونی بودی که گفتی درخواست بده قبول نکردی منم باهاتون قهرم دیگه😅

درخواست بده عزیزم بخدا درخواست ها زیادن نمیدونم کی ب کیه 

هیچ وقت نگو رسیدم ته خط ....اگر هم احساس کردی رسیدی ته خط ....یادت بیار که معلم کلاس اولت گفت؛نقطه سر خط....
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز