2777
2789
عنوان

بنظرتون میشه؟

267 بازدید | 16 پست

همونطور که میدونین این ترم دانشگاها مجازیه.ترم بعدی هم احتمال زیاد همینجوریه..بنظرتون میشه همزمان برا کنکور هم خوند؟فرصت میشه؟

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
حضوریه دو هفته که

یعنی چی؟من هنوز دانشجو نشدم.اکه خدا بخواد سال اولم میشه

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خوندم ثبت نام و حضور دو هفته ای لازمه برا ما جدیدالورودا

ای وای

چه دانشگاهی امسال قبول شدین؟؟دولتی یاغیرانتفاعی؟

آزاد

آزاد

ببین من پیام نورخوندم کلاساشم سه باردرهفته بودبیشتروقتاخونه بودم وقت اضافه تازمانی که امتحانای میان ترمم شروع نمیشدخیلی داشتم.ولی حداکثرهرترم من دوماه مشغول درس وامتحان بودم اونم چون من دزسخون حساب میشدم انقدروقت میزاشتم.الانم دقیقا انگاروضعیت دانشگاه هامثل پیام نورشده.به نظرم میشه درکنارش براکنکورم بخونی

بعدم بین دوترم هم فرجه هست.

ترم بعدیو نهایتا میتونم مرخصی بگیرم

خب پس میشه دیگه خوندبه نظرم براکنکور.

انشالله

ترم بعدیو نهایتا میتونم مرخصی بگیرم

وای تو رو خدا یه کم بیشتز فک کن گلم.من فقط نظرم رو میگم حس نمیکنی داری عجولانه و احساساتی تصمیم میگیزی بابا کلی درگیر میشی نهایتش مطمنی که بتونی مشغول به کار بشی؟ تا درس بخونی و تموم کنی سنت دیگه از قردادی و پیمانی هم گذشته فوق لیسانس 30ساله ولی لیسانس دیگه نمیشه ها خواهر منم پزشکه یکی از خواهزامم پرستاره میگه شرط سنی داره برای جذب شدن خب باید یه کم پرسجو کنی 

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی
وای تو رو خدا یه کم بیشتز فک کن گلم.من فقط نظرم رو میگم حس نمیکنی داری عجولانه و احساساتی تصمیم میگی ...

من اگه بخوام پیرا پزشکی بخونم هدفم فوق و دکتراس......ولی در واقع هدفم دندانپزشکی هستش که سن نمیشناسه

من اگه بخوام پیرا پزشکی بخونم هدفم فوق و دکتراس......ولی در واقع هدفم دندانپزشکی هستش که سن نمیشناسه

موفق باشی گلم من نظرم رو بهت گفتم بنابر تجربه شخصی خودم و اطرافیان چون داشتم خواهر و مادری که تو این رشته هستن 7سال خوندن و 2سال طرح رفتن بعدم تجهیزات و مکان رو فکز کن همه جوانب رو بسنج داماد خالم تجهیزات رو حالا خیلی ها را دست دوم از مطب های دیگه گرفت 3میلیارد شده همسرت واقعا حمایت میکنه؟ مردای الان سر یه کیف و کفش غر میزنن. 37یا 38سالگی فارغ التحصیل شدن برای ورد به بازار کار برات سخت میشه منم چون راه رو دیدم گفتم 

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی