2777
2789
عنوان

دوست داشتنی که

64 بازدید | 12 پست

ندونی طرف حسش بهت چیه🫠

تو اون روزام ک حالم خوب نیس و سردرگمم

میدونم میگید نکن و فراموش کن و این چیزا ولی خب دست خودم نیست:) اگر میشد تا الان فراموش میکردم کاشه هیچ وقت درگیرش نمیشدم ... نمیدونم اینده چی میشه ولی اگر اون هیچ فکری راجبم نکنه چی؟:)

رفتاراش عجیب بود خیلی عجیب جوری ک مامانمم ی شکی ب رفتارا اون ادم داشت ک چرا اینطوریه

ذهن من درگیرش شد و حالا نمیدونم چی میشه🙂

سپردم به خدا چون میدونم صلاح باشه و قسمت باشه میشه ولی الان چ کار کنم وقتی ته ته دلم و فکرم اونه..

اینکه سردرگمی رو من کاملاااااااااا درک میکنم خیلی سخته

ولی توی خودت حلش کن برای خودت

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

اینکه سردرگمی رو من کاملاااااااااا درک میکنم خیلی سخته ولی توی خودت حلش کن برای خودت

گاهی وقتا دلم میخواد برگردم عقب هیچ وقت هیچ وقت نبینمش اون ادم رو ادمی ک هیچ وقت نفهمیدم دوستم داره یا نه .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گاهی وقتا دلم میخواد برگردم عقب هیچ وقت هیچ وقت نبینمش اون ادم رو ادمی ک هیچ وقت نفهمیدم دوستم داره ...

از روی رفتاراش نمیتونی یچیزایی بفهمی ؟

رفتارش رو بده هوش مصنوعی آنالیز کنه برات

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

تا وقتی تموم نشه حل نمیشه ارتباط بلاتکلیف

تا به یه نقطه ای برسه، ولی میتونه بیخیالش بشه و با همش فکر کردن بهش خودشو اذیت نکنه

باور کن نمیشه بلاتکلیف بیخیال شد چطور میشه ؟

شاید برای من میشه

وقتی توی ذهنم برای خودم حلش کنم دیگه آزارم نمیده بقول خود اسی میسپارم به خدا

نه اینکه دیگه کلااااا بیخیالش بشم ولی اون حس سردرگمی و بد رو ندارم

شاید برای من میشه وقتی توی ذهنم برای خودم حلش کنم دیگه آزارم نمیده بقول خود اسی میسپارم به خدانه این ...

چند تا تاپیک پایین منو میخونی همش منتظرم واسه همین میکم پیام میده تموم میکنه ، تموم شد یا ..

چند تا تاپیک پایین منو میخونی همش منتظرم واسه همین میکم پیام میده تموم میکنه ، تموم شد یا ..

ببین بگو حالا یچیزی میشه دیگه تموم

همیشه اینو بدون اگه یکی نشد یکی میاد که لیاقتت رو داشته باشه

ایشالا همونی میشه که تو میخوای

واقعا اینطور میشه ؟ یعنی دیدی واسه کسی پیش بیاد

اینکه یکی بیاد که لیاقتت رو داشته باشه ؟ اره هست