من این ماه روزی ۳تا کلومیفن خوردم. دو روزم اچ ام جی زدم... روز ۱۴ دورمم تخمدان سمت چپ ۲تا فولیکول یکی ۲۰ یکی هم ۲۷ داشتم. همون روزم ۲تا آمپول اچ سی جی زدم.
منم امروز سونو دادم دوتا فولیکول غالب سمت چپ داشتم ولی آمپول نزد گفت بالاتر از ۲۶تبدیل به کیست میشه دوستم با آمپول باردار شد بعد ۵سال اقدام ان شاالله شما هم ماه بعد خبر بارداریتو بدی
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم تازه زدم و منتظرم ، اما به نظرم این ماه هم نمیشه
چرا نشه؟؟؟؟😔 منم امیدمو از دست دادم. ۶ ماه اقدام کردم هیچی نشد سایز فولیکولام خوب نبود. یه ۵ماه اقدام نکردم باز این ماه شروع کردم. نمیدونم حواب میده یا نه😏
عزیزم سنت خوبه اصلا نگران نباش . انشالله هر دو به زودی باردار میشیم.
انشاالله شما هم همین ماه باردار بشید. الان که با پیشرفت علم نازایی وجود نداره و تقریبا میشه گفت دیرزایی هست. ولی خب من شرایطم جوریه که دلم میخواست این سری بشه. بازم هرچی خواست خداء...
انشاالله شما هم همین ماه باردار بشید. الان که با پیشرفت علم نازایی وجود نداره و تقریبا میشه گفت دیرز ...
من خودم تقریبا ۴ سال ازدواج کرده ، دو سال اول که کلا نمیخواستیم بعد از چند ماه اقدام کردیم نشد تا الان ، شاید تا الان به صلاحم نبوده چه میدونم ، اما یه جورایی هم دیگه از انتظار خستم ، خدا خودش دیگه باید کمک کنه