2777
2789
عنوان

دندونی

87 بازدید | 10 پست

سلام دندونم پوسیده رفتم دکتر گفت باید عصب کشی بشه  و در سه جلسه پر میکنه بدون پیم میخاستم بدونم بدون پین یا دوام میاره

یک بار زندگی میکنیم پس سعی کنیم غصه نخوریم.حسود نباشیم.آینه باشیم...
عزیزم بستگی به میزان تخریب دندونت داره و اینکه دندون شماره چنده ، اگه دکترت خوب باشه حتما درست تشخیص ...

دکتر اولین باره میرم پیشجوان سال نهایت ۳۰ سالش بشه...دندون شماره ۷ اونی ک نزدیک عقل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر اولین باره میرم پیشجوان سال نهایت ۳۰ سالش بشه...دندون شماره ۷ اونی ک نزدیک عقل

باید دندون معاینه بشه اینطوری نمیشه گفت اگه خیالت راحت نیست با یه دکتر دیگم مشورت کن و ویزیت شو اگه نظرش همون بود برو پیش دکتر اولی کارت و انجام بده . 

باید دندون معاینه بشه اینطوری نمیشه گفت اگه خیالت راحت نیست با یه دکتر دیگم مشورت کن و ویزیت شو اگه ...

ممنون از پاسختون و اینکه ۹۰۰هزار هزینش میشه آیا خوبه یجا دیگ سراغ دارم کمتر میگیره .آیا بالا بودن قیمت میتونه به کیفیت مواد استفاده شده مربوط باشه

ممنون از پاسختون و اینکه ۹۰۰هزار هزینش میشه آیا خوبه یجا دیگ سراغ دارم کمتر میگیره .آیا بالا بودن قی ...

خواهش میکنم ، بله عزیزم میتونه بستگی داشته باشه ، ما اینجا دندون خلفی ۱ میلیون عصب کشی میکنیم.

خواهش میکنم ، بله عزیزم میتونه بستگی داشته باشه ، ما اینجا دندون خلفی ۱ میلیون عصب کشی میکنیم.

❤❤❤ممنون شما

❤️خواهش میکنم عزیزم . 

ببخشید یسوال داشتم اگه برای پر کردن دندون پین بزارن خوبه یا نزارن . اگ نزارن موقع جویدن مواد نمیشکنه

ببخشید یسوال داشتم اگه برای پر کردن دندون پین بزارن خوبه یا نزارن . اگ نزارن موقع جویدن مواد نمیشکنه

عزیزم اگه ساختار دندان از یه حدی بیشتر از. ست رفته باشه پین میزارن واسه استحکام بیشتر ولی اگه نه نیازی به پین نیست

عزیزم اگه ساختار دندان از یه حدی بیشتر از. ست رفته باشه پین میزارن واسه استحکام بیشتر ولی اگه نه نیا ...

بسیار ممنونم