antiii مدیر استارتر عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 778 عنوان دندونی 87 بازدید | 10 پست سلام دندونم پوسیده رفتم دکتر گفت باید عصب کشی بشه و در سه جلسه پر میکنه بدون پیم میخاستم بدونم بدون پین یا دوام میاره یک بار زندگی میکنیم پس سعی کنیم غصه نخوریم.حسود نباشیم.آینه باشیم... 1399/07/08 | 01:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fargollllll عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 417 عزیزم بستگی به میزان تخریب دندونت داره و اینکه دندون شماره چنده ، اگه دکترت خوب باشه حتما درست تشخیص داده .
antiii مدیر استارتر عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 778 عزیزم بستگی به میزان تخریب دندونت داره و اینکه دندون شماره چنده ، اگه دکترت خوب باشه حتما درست تشخیص ... دکتر اولین باره میرم پیشجوان سال نهایت ۳۰ سالش بشه...دندون شماره ۷ اونی ک نزدیک عقل یک بار زندگی میکنیم پس سعی کنیم غصه نخوریم.حسود نباشیم.آینه باشیم...
fargollllll عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 417 دکتر اولین باره میرم پیشجوان سال نهایت ۳۰ سالش بشه...دندون شماره ۷ اونی ک نزدیک عقل باید دندون معاینه بشه اینطوری نمیشه گفت اگه خیالت راحت نیست با یه دکتر دیگم مشورت کن و ویزیت شو اگه نظرش همون بود برو پیش دکتر اولی کارت و انجام بده .
antiii مدیر استارتر عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 778 باید دندون معاینه بشه اینطوری نمیشه گفت اگه خیالت راحت نیست با یه دکتر دیگم مشورت کن و ویزیت شو اگه ... ممنون از پاسختون و اینکه ۹۰۰هزار هزینش میشه آیا خوبه یجا دیگ سراغ دارم کمتر میگیره .آیا بالا بودن قیمت میتونه به کیفیت مواد استفاده شده مربوط باشه یک بار زندگی میکنیم پس سعی کنیم غصه نخوریم.حسود نباشیم.آینه باشیم...
fargollllll عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 417 ممنون از پاسختون و اینکه ۹۰۰هزار هزینش میشه آیا خوبه یجا دیگ سراغ دارم کمتر میگیره .آیا بالا بودن قی ... خواهش میکنم ، بله عزیزم میتونه بستگی داشته باشه ، ما اینجا دندون خلفی ۱ میلیون عصب کشی میکنیم.
antiii مدیر استارتر عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 778 خواهش میکنم ، بله عزیزم میتونه بستگی داشته باشه ، ما اینجا دندون خلفی ۱ میلیون عصب کشی میکنیم. ❤❤❤ممنون شما یک بار زندگی میکنیم پس سعی کنیم غصه نخوریم.حسود نباشیم.آینه باشیم...
antiii مدیر استارتر عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 778 ❤️خواهش میکنم عزیزم . ببخشید یسوال داشتم اگه برای پر کردن دندون پین بزارن خوبه یا نزارن . اگ نزارن موقع جویدن مواد نمیشکنه یک بار زندگی میکنیم پس سعی کنیم غصه نخوریم.حسود نباشیم.آینه باشیم...
fargollllll عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 417 ببخشید یسوال داشتم اگه برای پر کردن دندون پین بزارن خوبه یا نزارن . اگ نزارن موقع جویدن مواد نمیشکنه عزیزم اگه ساختار دندان از یه حدی بیشتر از. ست رفته باشه پین میزارن واسه استحکام بیشتر ولی اگه نه نیازی به پین نیست
antiii مدیر استارتر عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 778 عزیزم اگه ساختار دندان از یه حدی بیشتر از. ست رفته باشه پین میزارن واسه استحکام بیشتر ولی اگه نه نیا ... بسیار ممنونم یک بار زندگی میکنیم پس سعی کنیم غصه نخوریم.حسود نباشیم.آینه باشیم...