2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تو گوگل سرچ کردم واسه مشکلم و نی نی سایت ب شما برخوردم ک چند سال پیش ی خونه گرونتر خریدید ولی میخواستید مخکم باشه ک ظاهرا اینجوری نشد

چیکار کردید هستید اون خونه یا فروختید یا کارشناسی چیزی اوردید

چون من هم همین مشکل و دارم ی خونه خریدم ۸ سال ساخت و از کسی خریدم ک خودش اینو ساخته بوده و خودش هم س ...

سلام عزیزم مبارکتون باشه. ماهنوز داریمش و خداروشکرخونه خوبی از آب درومد!!! لرزش با دویدن ک عادیه.چیزی نیست. ما اوایل ک اومدیم نشسته بودیم یهو میلرزید!!! فقطم مانبودیم ک حس میکردیم بقیه همسایه ها هم بودن.ولی خداروشکر خونه هنوز ک هنوزه مشکلی نداره و دیوارا دریغ از یه ترک.میدونی احساس میکنم چون قیمت خونه بالاست و بیشترمون کل پولمونه ک براخونه دادیم حساس شدیم.وقتی خونتون خداروشکرشخصی سازه و خودشم نشسته بنظرم اعتماد کنید.مااز بسازبفروش گرفتیم تازه. اصلا رو لرزشا حساس نشید لرزش براثردویدن عادیه. ما خودمون ک بچه نداریم ولی طبقه بالا بچشون ک میدوئه صداش میاد

دردم از یار است و درمان نیز هم

ممنونم

هنوزم میلرزه مثلا وقتی مهمونی میدین؟ 

منم چند وقته حساس شدم همش دارم سرچ میکنم چیکار کنم کارشناسی کسی بیادببینه یا نه 

کسی ک راه میره یا میدوه خودش متوجه نمیشه اونی‌ک رو مبل یا زمین نشسته لرزش و احساس میکنه 

همش میگم نکنه بهمون انداختن 

همش کابوس زلزله دارم ما طبقه اولیم و سرنبش میگم نکنه همسایه بغلی بسازه یا زلزله بیاداوار شه سرمون

یا اینکه مهمونی بدیم همه بگن وای‌چرا خونتون میلرزه واسه ما ک این همه پول دادیم  

ممنونم هنوزم میلرزه مثلا وقتی مهمونی میدین؟  منم چند وقته حساس شدم همش دارم سرچ میکنم چیکار ک ...

نه بنظرم نگران نباش خونتون وقتی شخصی سازه بنظرم خوبه. الان همه خونه ها بساز بفروشیه و دیوارانازک و مصالح بد.نه مهمون اومده و رفته ولی کسی متوجه نشده فقط منو شوهرم متوجه میشدیم ک اونم چون حساس بودیم.الان عادیه. بابام خونش شخصی سازه. بعضی وقتا راه میریم میلرزه!!! اینو ک دیگه مطمئنیم با مصالح خوب ساخته و نظارت خودش

دردم از یار است و درمان نیز هم