2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو گوگل سرچ کردم واسه مشکلم و نی نی سایت ب شما برخوردم ک چند سال پیش ی خونه گرونتر خریدید ولی میخواستید مخکم باشه ک ظاهرا اینجوری نشد

چیکار کردید هستید اون خونه یا فروختید یا کارشناسی چیزی اوردید

چون من هم همین مشکل و دارم ی خونه خریدم ۸ سال ساخت و از کسی خریدم ک خودش اینو ساخته بوده و خودش هم س ...

سلام عزیزم مبارکتون باشه. ماهنوز داریمش و خداروشکرخونه خوبی از آب درومد!!! لرزش با دویدن ک عادیه.چیزی نیست. ما اوایل ک اومدیم نشسته بودیم یهو میلرزید!!! فقطم مانبودیم ک حس میکردیم بقیه همسایه ها هم بودن.ولی خداروشکر خونه هنوز ک هنوزه مشکلی نداره و دیوارا دریغ از یه ترک.میدونی احساس میکنم چون قیمت خونه بالاست و بیشترمون کل پولمونه ک براخونه دادیم حساس شدیم.وقتی خونتون خداروشکرشخصی سازه و خودشم نشسته بنظرم اعتماد کنید.مااز بسازبفروش گرفتیم تازه. اصلا رو لرزشا حساس نشید لرزش براثردویدن عادیه. ما خودمون ک بچه نداریم ولی طبقه بالا بچشون ک میدوئه صداش میاد

دردم از یار است و درمان نیز هم

ممنونم

هنوزم میلرزه مثلا وقتی مهمونی میدین؟ 

منم چند وقته حساس شدم همش دارم سرچ میکنم چیکار کنم کارشناسی کسی بیادببینه یا نه 

کسی ک راه میره یا میدوه خودش متوجه نمیشه اونی‌ک رو مبل یا زمین نشسته لرزش و احساس میکنه 

همش میگم نکنه بهمون انداختن 

همش کابوس زلزله دارم ما طبقه اولیم و سرنبش میگم نکنه همسایه بغلی بسازه یا زلزله بیاداوار شه سرمون

یا اینکه مهمونی بدیم همه بگن وای‌چرا خونتون میلرزه واسه ما ک این همه پول دادیم  

ممنونم هنوزم میلرزه مثلا وقتی مهمونی میدین؟  منم چند وقته حساس شدم همش دارم سرچ میکنم چیکار ک ...

نه بنظرم نگران نباش خونتون وقتی شخصی سازه بنظرم خوبه. الان همه خونه ها بساز بفروشیه و دیوارانازک و مصالح بد.نه مهمون اومده و رفته ولی کسی متوجه نشده فقط منو شوهرم متوجه میشدیم ک اونم چون حساس بودیم.الان عادیه. بابام خونش شخصی سازه. بعضی وقتا راه میریم میلرزه!!! اینو ک دیگه مطمئنیم با مصالح خوب ساخته و نظارت خودش

دردم از یار است و درمان نیز هم