2777
2789
واقعا درکت میکنم من خیلی سنم کمتره ولی بازم خسته شدم☹️

چن سالته گلی جان ؟؟

من بیشتر از خستگی از تنزل پیدا کردن درجه ام‌ناراحتم😂

یه زمانی شُهره ی شهرمون بودم تو خوشگلی و خواستگار زیاد داشتن 😭😭😭😭

خخخخ فهمیدیم دیگه بخدا😂 تنهایی فقد مختص خداس ما بنده ها تحملشو نداریم☹️

بنظرم بهتره یکم فکر کنی چرا احساس تنهایی میکنی و بهتره این حس رو بپذیرید تا باهاش مخالفت کنی چون هرچه مخالفت کنی قدرتش بیشتر میشه 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اینقد خواستگار داشتم که الان که فکرشو میکنم میفهمم خدا چه نعمتی بهم داده بود و قدرشو ندونستمو ازم گر ...

منم داشتم دوتا باهم دوتا پشت هم توی دوشب ولی همش فکر میکنم بهترش میاد صبر کنم 

قصدم بخدا تعریف نیس ولی خب موقعیتم خوبه وضع مالیمون خوبه خودم یکی از رشته های علوم پزشکی خوندم چهره امم خوبه ولی شاید همینا باعث شه اشتباه کنم ولی خب ادم از اینده خبر نداره ریسکه 😔

چن سالته گلی جان ؟؟ من بیشتر از خستگی از تنزل پیدا کردن درجه ام‌ناراحتم😂 یه زمانی شُهره ی شهرمون ...

۲۳

نه عزیزم چرا تنزل خب بلاخره هرکسی یه معیار هایی داره انشاالله اونی که مدنظرته سرراهت قرار میگیره خدابزرگه😍♥️

منم داشتم دوتا باهم دوتا پشت هم توی دوشب ولی همش فکر میکنم بهترش میاد صبر کنم  قصدم بخدا تعریف ...

واااییی نگو دیگه .. کپی من فکر میکنی که .. پس مواظب باش نرسی به سن من .. طمع و حریص بودن تو هر چیزی که باشه نجسه .. اینو شنیدی 

فرقی نداره تو پول پرستی باشه تو انتخاب ازدواج باشه و..

با اینکه خیلی وقته اصلا حال و حوصله حرف زدن‌ندارم چه برسه به تایپ کردن ولی اینارو برات نوشتم تا تجربه بشه برات بلکه به روزگار من‌نیوفتی خواهری

برام دعا کن شرایط خیییلی افتضاحی رو میگذرونم از عرش به فرش رسیدن خیلی بده .. البته من به فرش هم‌ نرسیدم رفتم زیر زمین😭😭😭 خودمم باورم نمیشه این همه بدبخت شدم

۲۳ نه عزیزم چرا تنزل خب بلاخره هرکسی یه معیار هایی داره انشاالله اونی که مدنظرته سرراهت قرار میگیره ...

من غلط بکنم دیگه اون معیارآی غلطمو داشته باشم .. مگه تیپ و خوشگلی خواستگار میشه زندگی آخه 

نگین معیارم خوشتیپیه بگین معیارم اینه که به دلم بشینه😭😭😭

اینقد خواستگار داشتم که الان که فکرشو میکنم میفهمم خدا چه نعمتی بهم داده بود و قدرشو ندونستمو ازم گر ...

من هیچوقت خواستگار خوب نداشتم یکی از یکی بدتر اینجوری نبوده که خوب باشه ایراد بگیرم یکیش،اینقد اخلاقش باهام بد بود که الان تحت نظر روانپزشکم 

خودم اخلاقم خوبه تحصیل کرده ام قدو هیکلم خوبه قیافم خوبه سروسنگینم نمیخوام تعریف کنم   اما نمیدونم چرا اینجوریه  داغونم اصلا سنمم داره میره بالا خیلی ناراحتم ....  

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...      🌏 KARMA 🌏 درود به مردم شریف ایران... بچه ها نخندینا...به مامان چیزی نگو ...بارون اومدویادم داد...آبان ۹۸_ ۱۷۶ ✈